2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نظرم اینه که طفلی این خانم چقدر سخته واقعا خودم نمیتونم تو این شرایط تصور کنم باید همون اول ازدواج ...

اره این بنده خدا خیلی رو داده به شوهرش

نمیدونم من تساوی تو ازدواج دوست دارم

ولی خب این که خانم هیچ پولی نمیتونه جمع کنه

و آقا کلی درآمد جمع کرده دیگه تساوی نیست

اره این بنده خدا خیلی رو داده به شوهرش نمیدونم من تساوی تو ازدواج دوست دارم ولی خب این که خانم هیچ ...

دقیقا تساوی نیست بعدم اینکه معمولا درآمد آقایون بیشتر از خانوما هست و خانوما درآمدشون اکثرا باید صرف آرایشگاه و لباس خودشون و گاهی بچه ها بشه ؛شوهری که واسه زنش سهم تعیین کنه جاش ساعت ۹ دم دره ؛اصلا این آقا مسئولیت زندگی حالیش نبوده ،خانومم خیلی ساده بوده ۲۰ سال تحمل کرده 

خیلی خانومای شاغل این مشکل دارن اکثرا هم خودشون اول شروع کردن ،چون پول داشتن و حس استقلال دم به دقیقه با پول خودشون واسه خونه خرید کردن همسراشونم بد عادت میشن

دقیقا تساوی نیست بعدم اینکه معمولا درآمد آقایون بیشتر از خانوما هست و خانوما درآمدشون اکثرا باید صرف ...

اره من کلی میشناسم

که اقا حتی خرج سفر خانم و هتل هم باهاش حساب میکنه

یا همکار خودم میگفت من برای خودم مواد غذایی دلخواهم میخرم

شوهرم برای خودش

بعد هرکدوم میریم خونه با هم غذاهای مورد علاقه خودمون درست میکنیم میگفت ده ساله ازدواج‌کردم یه ریال ازش پول نگرفتم

هیچ لباسی تم برام نخریده

بعد فکر میکرد این طوری درسته

گفتم بعد از بچه دار شدن میخوای چه کار کنی

اره من کلی میشناسم که اقا حتی خرج سفر خانم و هتل هم باهاش حساب میکنه یا همکار خودم میگفت من برای خ ...

چقدر سرد بی روح من که دق میکنم تو این مدل زندگی 

چقدر هم طالبن البته من فکر میکنم بخشیش که بخاطر باکلاس جلوه کردن باشه شاید این با فرهنگ اروپا آمریکا جور دربیاد ولی با خون ایرانی جماعت نه 😅ولی من یه خانومی رو میشناختم از ایشون یاد گرفتم؛میگفت از اول ازدواج حتی یکبار هم فروشگاه تنها نرفتم همیشه بهونه آوردم که دستم درد میکنه سنگینه و....ماهی یکی دوبار شوهرشو برای خرید های عمده خونه میبرد یا میگفت من چون زودتر از شوهرم میرسیدم شوهرم میگفت تو نون بخر ؛گفتم نه من خجالت میکشم برم نونوایی همینطوری دونه دونه وظایف این شکلی رو انداخته بود گردن شوهر  

چقدر سرد بی روح من که دق میکنم تو این مدل زندگی  چقدر هم طالبن البته من فکر میکنم بخشیش که بخا ...

بله دقیقا

به نظر من هم یه تساوی شنیدن

بعد از اون ور بوم افتادن

حالا ما خانمها تو چه حقی مساوی آقایون هستیم

چه حقی بهمون دادن که الان این هم چون به نفعه آقایون هست

بهش رضایت دادن

وظایف خونه و بچه داری و بعد هم که خرج خودمون هم بدیم

بله دقیقا به نظر من هم یه تساوی شنیدن بعد از اون ور بوم افتادن حالا ما خانمها تو چه حقی مساو ...

دقیقا موافقم با همه حرفاتون

دقیقا همین گاهی میبینم خانوما میگن ما تو همه جیز شریک هستیم ولی واقعا اینطوری نیست 

ما شاغل میشیم باید به کارای خونه هم برسیم ،کدوم مردی همیشه و هر روز تو کارای خونه ؛بزرگ کردن بچه؛مریضی ؛مدرسه و درس بچه ها اندازه خانم کار میکنه که ؛قرار باشه بگیم اوکی هر چی هم پول درمیاریم نصف و همه رو واسه خونه خرج میکنیم ؛ولی دو برابر کار میکنیم تهش به پول میرسه میگن اوکی تو هم شریک این زندگی هستی پس خرج خونه نصف نصف😐😐😐😐😑🤦‍♀️تو ذاتشون پروگری و پرتوقعی هست این آقایون ما خودمون باید حواسمون باشه وگرنه تو ۴۰ سالگی پیرشدیم بدون یک ریال پس انداز