2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

72 بازدید | 21 پست

:( خیلییی راجب باز شدن مدارس ناراحتم کارم ۲ روزه شده گریه اصلاا جو کلاسمونو دوست ندارم همه اکیپ خودشون و دوست صمیمی خودشونو دارن من تک ب خنده های اونا گوش میدم

فک کن دوست صمیمی چند سالم باهام بودیم کنار هم میشینیم سر اصلا یچی مبهمی ولم کرد و رفت و حتی با اینکه بغل دستی هم بودیم تو کل سال قهر بودیم و باهم حرف نمیزدیم طوری وانمود میکرد انگار من وجود ندارم و دوستای خودشو داشت.....

الانم واقعا نمیدونم چ کار کنم کلاسمو عوض کنم بمونم برم پیش یکی دیگ بشینم..........

عزیزم این اتفاق توی دوران تحصیل برای خیلیا میوفته اصلا خودتوناراحت نکن سعی کن با بچه های دیگه صحبت ک ...

امیدوارم عزیزم جیف با امسال دو سال دیگه دارم این مدت ک نمیرفتم انقد حالم خوب بودد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نکن پشیمون میشی من قطع نکردم اما الان کسیو ندارم

آخه واقعا آدم خیلی درستی نیست هر روز با یه پسره با دوست پسراش رابطه داشته یه جورایی منه بچه مثبت رو هم داشت میبرد سمت دوست پسر و رابطه که خب از یه جایی به خودم اومدم و دیگه باهاش کاری ندارم

تو فقط قسمتی از من رو ‌میشناسی من یک دنیا پر از رازم🧸🤍