2777
2789
عنوان

بی‌بی چک چند روزه جواب میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21468 بازدید | 41 پست
من۵روزه عقب انداختم ترشحم بو نداره اصلا ولی سفید و بی رنگ گاهی زرد رنگه شمام داری؟؟؟

من ترشح سفید دارم بی بو، گاهی اینقدر زیاده که هی فکر میکنم پری شدم چک میکنم میبینم نه خبری نیست

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
منم میترسم برم آز بدم و حامله نباشم هزینش فک کنم ۵۰هزاری هست تقریبا مرسس انشالا باردار باشیم

ایشالا باردار باشی عزیزم 

اول بی بی چک که مثبت شد بعد برو ازمایش 

ازمایشم ۱۲۰ شد برای من 😬😬😬😬

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت بگرددمممم مرسییی مهربون ممنون از دعای قشنگت آن شا الله هرکی دوست داره نینی دار بشه خدا بغلشو سب ...

انشاالله عزیزم ❤️🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
ایشالا باردار باشی عزیزم  اول بی بی چک که مثبت شد بعد برو ازمایش  ازمایشم ۱۲۰ شد برای من ...

من اون ماه دادم ی درمانگاه بیست هزار تومن

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
ایشالا باردار باشی عزیزم  اول بی بی چک که مثبت شد بعد برو ازمایش  ازمایشم ۱۲۰ شد برای من ...

یا خود خداااا پس حتما صبر میکنم تا بی‌بی چک مثبت بشه، از یه ماما پرسیدم گفت تا ده روز تاخیری مثبت میشه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بعد جواب و کی بهت دادن؟؟؟ 

والا منم فکر میکردم اینقدر میشه رفتم دادم کپ کردم از هزینه اش 

شاید باید من میرفتم درمانگاهی جایی 

رفتم آزمایشگاه

بعد جواب و کی بهت دادن؟؟؟ 

به من که چند ساعته دادن 

صبح ۱۰ از دادم 

۲/۳ اماده بود جوابش🥰

یا خود خداااا پس حتما صبر میکنم تا بی‌بی چک مثبت بشه، از یه ماما پرسیدم گفت تا ده روز تاخیری مثبت می ...

اره صبر کن 

منم چون بی بی چک مثبت شد دادم 

وگرنه نمیرفتم بدم 

در ضمن حواست باشه بی بی چک تاریخش نگذشته باشه 

چون اشتباه نشون میده 

به من که چند ساعته دادن  صبح ۱۰ از دادم  ۲/۳ اماده بود جوابش🥰

خیلی عالیه اینجوری عددش چند بود؟؟ ببخشید هی میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده🙈🙈

اره صبر کن  منم چون بی بی چک مثبت شد دادم  وگرنه نمیرفتم بدم  در ضمن حواست باشه بی ...

آها آفرین خوب شد گفتی یکی دیگه دارم بزارمش چند روز دیگه آخه دمای بدنمم دو هفته ای هست بالاست 36 و7 به بالا

خیلی عالیه اینجوری عددش چند بود؟؟ ببخشید هی میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده🙈🙈

بتام ۷۶۸ بود 😉

عزیزم این چه حرفیه راحت باش😍

فک کنم بالا ۲۰۰ اینا یعنی بارداری بازم دقیق نمیدونمااا

آها آفرین خوب شد گفتی یکی دیگه دارم بزارمش چند روز دیگه آخه دمای بدنمم دو هفته ای هست بالاست 36 و7 ب ...

اگه اول صبح با ادرار اولت ازمایش کنی که عالی جواب میده 

چون علیظ تره ☺️🤭

بتام ۷۶۸ بود 😉 عزیزم این چه حرفیه راحت باش😍 فک کنم بالا ۲۰۰ اینا یعنی بارداری بازم دقیق نمیدونما ...

عزیزم ماشالله مرسی که جواب دادی😍😍❤️❤️❤️🌹🌹😘

اگه اول صبح با ادرار اولت ازمایش کنی که عالی جواب میده  چون علیظ تره ☺️🤭

من شبا یکی دوبار میرم سرویس🙈 هی خالی میشه ممکنه بخاطر همین منفی بشه