2777
2789
عنوان

بی‌بی چک چند روزه جواب میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21464 بازدید | 41 پست
عزیزم ماشالله مرسی که جواب دادی😍😍❤️❤️❤️🌹🌹😘

عزیزدلمییی 💋🥰 انشاالله بارداری تو❤️💋

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
من شبا یکی دوبار میرم سرویس🙈 هی خالی میشه ممکنه بخاطر همین منفی بشه

نه میگن ربطی نداره به تایمش باشه نشون میده  

ولی صبا نتیجه مثلا اگه مثبت باشه پر رنگ تره ☺️

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد جواب و کی بهت دادن؟؟؟ 

عصرش

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
بعد جواب و کی بهت دادن؟؟؟ 

روز قبلشم رفتم یجا خصوصی بود صد تومن گرفت اما ازین ب بعد درمانگا میرم چرا پول مفت بدم 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
روز قبلشم رفتم یجا خصوصی بود صد تومن گرفت اما ازین ب بعد درمانگا میرم چرا پول مفت بدم 

آره خب صد البته چرا آدم پولشو حروم کنه اگه درمانگاه انجام بده بیست تمن کجا و صد تمن کجا... 

مرسی که گفتی عزیزم منم اگه خواستم انجام بدم حتما میرم درمانگاه جای آزمایشگاه‌های خصوصی

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

راستی جواب آزمایش مثبت بود بسلامتی؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
راستی جواب آزمایش مثبت بود بسلامتی؟؟ 

نه منفی 

نه منفی 

عزیزم انشالله بار بعدی حتما مثبت باشه و مامان شده باشی

درخواست دوستیمو قبول کن حرف خصوصی دارم باهات

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .