2777
2789
عنوان

بی‌بی چک چند روزه جواب میده؟؟؟

21464 بازدید | 41 پست

بچه ها من 6 روزه عقب انداختم سر تاریخ روز کامل درد شدید پری داشتم روز بعدش خوب شد مثل زمانی که پری میشدم... 

بی‌بی چکم منفیه امروز که امتحان کردم بنظرتون برم آزمایش بدم؟؟ اقدام داشتم الان 3 ماهه🥺 

قبل موعدم تو 12 و 14 روز خیلی زیر شکمم درد می‌گرفت و سرگیجه داشتم و ترشح زیاد

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

تورو خدا اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه 

بنظرتون آزمایش بدم یا بازم صبر کنم، خیلی صبر کردن بده😫

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بعد موعد دیگه جواب میده وقتی منفیه باردار نیستی عجله نکن تا یکسال طبیعیه من خودم بعد ۶ ماه اقدام باردار شدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از موعد من ۳/۴ روز گذشته بود مثبت شد 

توهم یه بار دیگه امتحان کن 

انشاالله مثبته😍😍😍

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
بعد موعد دیگه جواب میده وقتی منفیه باردار نیستی عجله نکن تا یکسال طبیعیه من خودم بعد ۶ ماه اقدام بار ...

آخه من سر بچه اولم با اولین اقدام باردار شدم 

برا همین الان هی استرس دارم و ذوق

از موعد من ۳/۴ روز گذشته بود مثبت شد  توهم یه بار دیگه امتحان کن  انشاالله مثبته😍😍😍

عزییییزدلم مرررسی از دعای قشنگت الهی بسلامتی نینیت بیاد بغلت و سر دست خیری بلندشی😍😍😍 مبارکه مامان شدنت عزیزدلم

منم اینجوریم دقیقا حالت تو رو دارم بیبی م دیروز امروز زدم  منفی میشد

عزیزدلم انشالله توام باردار باشی منکه هی دعا میکنم پری نشم باردار باشم🙈 میگم هزینه ازمایش چقدره؟؟ ارزش داره آزمایش بدیم یا صبر کنیم؟! 

عزییییزدلم مرررسی از دعای قشنگت الهی بسلامتی نینیت بیاد بغلت و سر دست خیری بلندشی😍😍😍 مبارکه مامان ...

فدات شم عزیزدلممم😍

انشاالله تاپیک بعدیت بارداریت باشه😘🥰

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
عزیزدلم انشالله توام باردار باشی منکه هی دعا میکنم پری نشم باردار باشم🙈 میگم هزینه ازمایش چقدره؟؟ ا ...

منم میترسم برم آز بدم و حامله نباشم

هزینش فک کنم ۵۰هزاری هست تقریبا

مرسس انشالا باردار باشیم

ترشح سفیدزرددارم روز دقیق تاریخ پریودیم درد دل داشتم و دیگ قطع شد الان میخام شنبه برم آزمایش خون ب ...

عزیزم ای جانم ترشحت که بو نداره؟؟؟ چون نباید رنگ داشته باشه، چند روز عقب انداختی؟؟؟ 

منم میترسم برم آز بدم و حامله نباشم هزینش فک کنم ۵۰هزاری هست تقریبا مرسس انشالا باردار باشیم

یا خدا چقدر گرون شده🥺 زور داره خواهر 50 تمن بدی بعد خدای نکرده الکی باشه، فکر کنم بازم صبر کنم😫 از روز تاخیرم تاحالا 20 تمن بی‌بی چک گرفتم🤣🤣 همش منفیه

فدات شم عزیزدلممم😍 انشاالله تاپیک بعدیت بارداریت باشه😘🥰

دورت بگرددمممم مرسییی مهربون ممنون از دعای قشنگت آن شا الله هرکی دوست داره نینی دار بشه خدا بغلشو سبز کنه😍😍🤲🤲