2777
2789
عنوان

خانواده من....😥😒😞

87 بازدید | 7 پست

خانم ها زمانی که باردار بودم ومشکل فشار خون بالاهم داشتم که نباید استرس میگرفتم مادرم از بس پشت سر شوهرم بد میگفت جلو پدر وبرادرام تا اینکه تحریکشون کرد امدن تو خونم زمان حاملگیم وشوهرمو کتک زدن جلو من واصلا مراعات منو نکردن ودعوا گرفتن کلا ومادرم با منم بد صحبت کرد ولی من سکوت کردم وجوابشو ندادم وکلا مادرم خیلی پشت من وشوهرم پیش برادرام وکلا پیش فامیل بدمیگه از من وشوهرم.ولی مادرم هوای خواهرم وشوهرشو داره چون شوهر خواهرم پسر خواهرشه تا حدی که خونه دادن نشستن بدون کرایه.وکسی حق نداره بهشون بگه بالا چشمشون ابروئه.خلاصه وقتی خواهرم عقد کرد من ظرف داده بودم برای مراسم خواهرم مادرم حتی در خوش باز نکرد برامون.نگین حتما کاری کردی ک مادرت اینطوریه اصلا کاری نکردم خیلی هم بی زبونم در برابرشون.حتی یه جهیزیه درستم ندادن کلی پدر شوهرم آبرومو برد که یه دیگ زود پز نداری.خلاصه گذشت زایمان کردم مادرم نیومد بیمارستان با اینکه فامیلمون بهشون زنگ زدن حتی خودم زنگ زدم جواب ندادن ونیومدن بیمارستان هیچ کادویی هم ندادن به بچم تا اینکه 3سال قهر بودیم بعد 3سال من 3روز پیش زنگ زدم به خانوادم و آشتی کردیم ورفتم پیششون وبراشون کادو بردم ولی پدر ومادرم با اینکه بعد 3سال نوه اشونو دیدن زیاد تحویلش نگرفتن وهیچ کادویی هم ندادنش. حتی بچمو یه بغلم نکرد پدرم.من کادو بردم براشون!!!به خدا دردم کادو نیس فقط دردم بی ارزش کردن بچم  بود.حالا دیدم دوماه دیگه روز پدره دودلم که برم پیش پدرم و کادو بدم به پدرم یا نرم وکادو ندم وفقط تو واتس آپ پیام تبریک بگم؟؟؟؟میشه بگین روز پدر چه جوری برخورد کنم؟؟اینم بگم پدرم وضعش خیلی خوبه.ومیدونم وقتی خواهرم زایمان کنه کلی پول وکادوبهشون میدن.(.شوهرم بد نیست حتی شوهرم گفت کادو ببریم براشون مادرم دنبال بهونس شوهرمو بکوبه جلو بقیه.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا قدر شوهرتون بدون... خیلی انسانه... 

در مورد خانوادت نظری ندارم 

اما می دونم که تو هم ارزشت بیشتر از این هاست که بشینی و بابت قهر بودنتون غصه بخوری و خودتو کوچیک کنی.. ولی از طرفی هم پدر و مادرت هستن.. آدم به ریشه نیاز داره هر چند که متوجه اشتباهاتشون نیستن

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
روز پدر چه جوری برخورد کنم؟دل خوشی ندارم به خدا

به نظر من تا قبل از روز پدر باهاش چندین بار تلفنی و حضوری صحبت کن و ببینش.. اگه دیدی بعد چند بار دیدار همچنان سرده، روز پدر فقط بهش تلفن بزن و تبریک بگو . دیگه نرو 

اگه خوب بود ، برو و براش هدیه ببر

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی