سربسته ماجرارو بگید تا باقی مامانا بدونن ب چ کسایی یا جاهایی اعتماد نکنن
مثلا من شش سالم ک بود رفتیم پارک سوار سرسره شدم.سرسره اش ازونا بود ک بینشون هی تونل میخورد بعد ی اتاقک.ن بزرگا ن این کوچیکا.لامپ اون سمتا خاموش بود تو ی اتاقکش ک رفتم یهو دیدم بقران بیست تا مرد وایسادن.یهو یکیشون شلوارمو کشید پایین.منم مث بید میلرزیدم با همون وضعیت فرار کردم.د اخه بگو بچه شش ساله چی داره اخه.مامانا پیش بچه هاتون وایسید تو پارکا.دختر و پسرم نداره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
منم یک بار از مشهد میومدیم ۱۴سالم بود منم تپلم یکم .وسایل زیاد داشیم ت ورودی نزاشتن همه بیاد منو بابام رفتم وسایل گزاشتیم تو کوپه بابام گفت دخترم اینجا وایسا بیام منم گفتم باشه رفت بقیه وسیله هارو بیاره ۴تا پسر یکی خیلی چاقه داشت منو کامل حل میداد تو کوپه .میگفت اینجا کوپه ماست منو هل میداد داخل کوپه .بزور خودمو کشیدم بیرون فرار کردم وایسادم کنار مامور قطار .مامانم اومد بهش گفتم مامانم جنجال ب پا کرد صداشو برد بالا .پسرا همین کوپه بغل ما رفتن .کلا ادم درستی نبودن بعد ی دختر هم اومد پیششون نصف شبی صدای اح و اوح دختر میامد