2777
2789

درحقم بحدی بدی کردن بحدی بدی کردن ک بخدا روزی چندساعت فقط زار میزنم.بعد اینهمه سالم اصلا خدا حقشونو کف دستشون نزاشت و روز بروز خوشیخت ترشون کرد و برعکس خانواده من هرروز یجور بدبیاری اوردن.بهم تهمت هرزگی زدن شوهرم و مادرش.ولی خدا هیچکاریشون نکرد.میتونستم داذگاهیش کنم برا تهمت زنا ولی شاهد دوتا میخواست پدرم بود و پدرش.پدرش گفت من ک نشنیدم.حالا چند وقت دیگه عمل داره.میخوام چله بردارم خدا حقشونو زودتر بزاره کف دستشون.اعتقادی ندارم ب چله ولی میخوام یبار اعتماد کنم.گناهه چله برا بدبختی؟یوقت برعکس نشه بژنه ب خودم؟

هعیی خودت ی بلایی سرش بیار:/

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیی خودت ی بلایی سرش بیار:/

بخدا صدبار میزنه سرم بزنم خودمو بیوه کنم.ولی از عذاب بعدش ترسیدم اگه تو کار خدا دخالت کنم.الانم نمیخوام چله بردارم برا مرگشون.میخوام چله بردارم برا اینکه خدا زودتر حقمو بگیره

ببین نفرین نکن نفرین برمیگرده به خودت خدای نکرده تقاص تو همین دنیاس اینجور نیست که چون اونا امروز اینکارو کردن همین روزا دامن گیرشون بشه میشه ولی به وقتش تو نگاه کن

اصلاااا اینکارو نکن انرژی منفی اینکار برمیگرده به زندگی خودت،مطمئن باش خدا عادله ما آدما صبور نیستیم ...

بخدا دیگه دارم روانی میشم.خیلی راحت میرن میان تو زندگیم هربارم یچی بار خانوادم میکنن.جالب اینه یذره هم بدبیاری نمیارن هرروز خوشبخت تر میشن.البته خوشبختی منظوزم پوله...بدبختا همه معیاراشون پوله ک خداهم بشون زیاد داده.بخدا میزنه سرم خودمو بکشم بقران

بخدا صدبار میزنه سرم بزنم خودمو بیوه کنم.ولی از عذاب بعدش ترسیدم اگه تو کار خدا دخالت کنم.الانم نمیخ ...

خیلی سخته درکت میکنم ایشالا درست میشه:(

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .
بسپار به خدا  خدا هم صبری داره  دیر یا زود جواب کارشون رو میدن

بخدا کوچکترین کارشون این بوده.بچمو هفده روز ازم گرفتن تو اون روزا طفلک شیربر شد.هرروز منت میزاره بچتم برات شیربر کردم.درصورتی ک من و بچم هردو مرگو ب چشم دیدیم.بخدا دارم با گریه مینویسم

بخدا دیگه دارم روانی میشم.خیلی راحت میرن میان تو زندگیم هربارم یچی بار خانوادم میکنن.جالب اینه یذره ...

دیوونه ای این حرفا چیه ،به مهربونی خدا شک داری؟یکم صبور باشه به حرفاشون اهمیت نده خوشبختی که فقط پول نیست مطمئن باش خدا دلتو آرام میکنه به روزی با چشای خودت میبینی که به جزاشون میرسن شک نکن

عزیزم اینکه کسی تهمتی به تو میزنی به این معنی نیست که شما اونجوری، این بدی و پستی اون آدمارو نشون میده 

برای خودت ارزش قائل باش و فراموشش کن هرچند که سخته ولی اگربه ارزش واقعی خودت پی ببری این کارو نمیکنی و در ارامشی

نکن این  کارو خواهرم خدا خودش بهتری قاضی هست

ما بخدا درحق هیچکس بدی نکردیم پدرم خیلی عادله.طفلک چ بدبختیا ک نکشید اول بدبختی و بی ابرویی من دوم تصادف وحشتناک داداشم بعدشم هرروز درد و مریضی.میگم شاید طلسممون کردن بخدا

کاش میتونستم کلی حرف بزنم راحب این موضوع و اتفاقاتی که برام پیش اومد 

فقط بهت بگم به وقتش اتفاق میفته 

شک نکنننن شکککک نکن خدا بی جواب نمیذازه نه خوبی رو و نه بدی رو 

برام اتفاق افتاده که میگم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵