2777
2789
عنوان

عقد و عروسی

222 بازدید | 19 پست

بچه ها اگه قرار باشه فاصله ی عقد و عروسیتون  نزدیک بهم باشه، با وجود اینکه بدونید خانواده نامزدتون یه جورایی بیخیال ودر عین حال زرنگ و رند هستن و میخوان از سر و ته هر خرجی بزنن و ممکنه بعد از عقد، زیر بار عروسی گرفتن نرن،،،،،، ترجیح میدید جشن عقد که پای خانواده دختره رو نگیرید و بجاش هزینش رو تو عروسی به خانواده اونا کمک کنید؟؟؟ 

یا اینکه خودتون یه جشن کوچیک یا یه پذیرایی کوچیک تو محضر یا خونه داشته باشید و بذارید خرج عروسی رو کلا خودشون بدن؟؟؟

بعد اگه جشن بگیرید حتی یه مهمونی کوچیک، چون فاصله اش با عروسی کمه، بی مزه و لوس نمیشه؟؟؟؟

آخه سالنی هم که محضرها اجاره میدن خیلی هزینشون بالاست

شما جای ما بودید چیکار میکردید؟

عقدو عروسی توی یه روز  . پول هم ۱/۳شما  بقیش اونا

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 
عقدو عروسی توی یه روز  . پول هم ۱/۳شما  بقیش اونا

اخه معمولا چون روز عروسی کلی زمان میبره برای عکاسی و آتلیه و این حرفا

بخاطر همین میگن معمولا عقد رو تو یک روز نندازید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه معمولا چون روز عروسی کلی زمان میبره برای عکاسی و آتلیه و این حرفا بخاطر همین میگن معمولا عقد رو ...

نمیدونم.من بودم توی یه روز 

چون بعدشم سر اینکه آدم بره کجا بعد عقد دعوا میشه

پسر خونه دختر بیاد چمیدونم دختر بره و....

پدرت نذاره بعد عقدت شوهرت بیاد خونتون بمونبعد اونا شاکی شن

اینجا ایرانه به هر حال 

این تاپیکا رو خیلییی دیدم

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 
عقدو عروسی توی یه روز  . پول هم ۱/۳شما  بقیش اونا

اخه مشکل یکی دو تا هم نیست که...

گیر یه خانواده رند و زرنگ افتادیم که یا میخوان بکنن از آدم، یا میخوان تو خرجهاشون از سر و ته همه چی بزنن...

ما هم بهشون بگیم یک سوم خرج رو میدیم بهشون برمیخوره و میگن نصفشو باید بدید.

در صورتیکه عروسی مفصلتره همیشه از عقد

تازه مهمونای ما تعدادی نیستن

ولی واسه اونا ماشالا یه ایل هستن

اخه مشکل یکی دو تا هم نیست که... گیر یه خانواده رند و زرنگ افتادیم که یا میخوان بکنن از آدم، یا میخ ...

خب هزینه عقد اون تالارو بدین .به تالار داره بگید جدا حساب کنه.

پذیراییش چی؟ عقد جدا گانه پذیرایی هم داره دیگه...

میدونی مثلا بستگی داره به خانواده هاتون

یهو میبینی  خودتون یه چیزی میخواین اعلام هم میکنید بعد 

مثلا خانواده ها جداگانه بحث میکنن و یه چیز دیگه

بعد چون پول توی جیب اوناس ،اخرش حرف اونا میشه

بستگی داره ببینی که چی بهتره و به خانوادتون میخوره

اگه  نامزدت غریبه س و اشناییتون کم بوده خب  عقد با فاصله خوبه

اگه نه همو خوب میشناسید و آشنا هست و  فقط میخواید از بحث اضافه و دلخوری دور بمونید خب یه جا با ۸۰٪معیارتون انتخاب کنید و برید  خونه قشنگتون😍🌸🌸🌸این نظر منه 

در هر صورت الهی خوشبخت و عاقبت بخیر باشید💖

میدونی مثلا بستگی داره به خانواده هاتون یهو میبینی  خودتون یه چیزی میخواین اعلام هم میکنید بعد ...

اره اولش با هم دوست بودیم بعد نامزد شدیم

دو سال هم نامزد بودیم

ولی چون خانواده زرنگی داره، بخاطر همون خانواده منم موندن با اینا چیکار کنن...

اگه دو سه هفته قبل عروسی عقد کنیم، مجبوریم جشن عقد بگیریم و کلی هزینه میشه

ولی اگه عقد و عروسی یک روز باشه

باز مجبوریم بهشون تو عروسی کمک کنیم

وهمیشه هم تو کارای مشترک بحث و دلخوری پیش میاد.

اونا میگن چرا کم هزینه میکنید ، ما بگیم ما تعدادی نیستیم، یا هزار تا حرف دیگه

اره اولش با هم دوست بودیم بعد نامزد شدیم دو سال هم نامزد بودیم ولی چون خانواده زرنگی داره، بخاطر ه ...

یه مشاور و روانشناس خوب پیدا کن با قیمت کم . خودت شروع کن برو .مسائلتو حل کن . چون اگه اخلاقش باهات جور نیست ببین چیه که نگهت داشته . شاید ترسه ،شاید مشکل دیگه .اصلا شاید آدمیه که مدل خاص خودشو داده و باید با مدل خودش باهاش حرف بزنی.

اگه پرسید چرا بگو دوره خودشناسی میرم  .در این حین میتونی مشکلاتتم با روانشناس  درمیون بذاری

اره اولش با هم دوست بودیم بعد نامزد شدیم دو سال هم نامزد بودیم ولی چون خانواده زرنگی داره، بخاطر ه ...

ولی اگه آدمای زبون نفهمی هستن خودتو بدبخت نکن

من دو نفرو میشناسم که ادای آدمای همه چیز دونو درمیارن و به شدت خسیسن و منفعت پرست . برا خودشونم  به سختی خرج میکنن حاضرن آزار ببینن و با سختی خرج کنن بهشون لذت میده این کار .حس میکنن زبلن. 

یه مشاور و روانشناس خوب پیدا کن با قیمت کم . خودت شروع کن برو .مسائلتو حل کن . چون اگه اخلاقش باهات ...

یک جلسه پیش روانشناس رفتم برای مشاوره قبل ازدواج

تو این یک جلسه فقط حرفامو شنید، از تمامه مشکلاتم باهاش گفتم، فقط گفت باید دو سه جلسه با نامزدت بیاین.

یعنی حتی اون جلسه اول حتی یک راهکار و راهنمایی هم بهم ندادکه حداقل تو مواجهه با مشکلم چیکار کنم.

یه پول اضافی هم دادم.

این شگردشون همینه تا چند جلسه آدم رو اونجا نکشونن و یه پول قلمبه از آدم نگیرن یه راهکار نمیدن.

تازه اونهمه حرف زدم براش

آخرش گفت من کارم اینه که خصوصیات تو و نامزدتو بهتون میگم ،دیگه خودتونید که تصمیم میگیرید.

خوب اینو که خودمم میدونستم، من راهکار میخواستم

ولی هیچی نگفت

نمیدونم شاید این ، اینطوری بود

یک جلسه پیش روانشناس رفتم برای مشاوره قبل ازدواج تو این یک جلسه فقط حرفامو شنید، از تمامه مشکلاتم ب ...

خب مشاورو عوض کن بعد اینکه یه مشاوری برو حداقل چهره و بیانش روت اثر داشته باشه مثلا مودب باشه دلسوز باشه حداقل جاذبه ایجاد کنه که بری پیشش 

به نظرم توی دنیای امروز و این مشکلات و گرونیا و تموم شعار های جدید ولی اون عقده های قدیم آدما،لازمه هرکسی مشاوره بره

مشاوره هم باید همه زندگیو براش بگی تا با بررسی و آزمون بگه گرفتار چه مشکلی شدی

همه چیز این دنیا علت و معلولی هست

برای مثال محبت بی دلیل و زیاد به دیگران  یه اختلاله 

اسمش مهر طلبیه 

یا هرچی دیگه که از حد نرمال خارج شه اختلاله

کم کم این عدم تعادل های این مدلی رو پیدا میکنه و براش بهت راهکار میده

ولی باید هرکی یه مشاور داشته باشه 

من توی زندگیم خیلی سختی کشیدم با هزار جور ادم دردودل کردم مشورت کردم سوال پرسیدم 

تهش رسیدم به همین حرف یعنی خودشناسی 

که باید ادم حمایت بشه ازش و مشاور بهش تمرین بده 

اگه کسی با دلش راه نمیاد مشاور با دلش راه بیاد‌

برای مثال من مادرم با وجود پنج تا خواهر و اینکه خودشو همه چیز دون میدونه،به من پریود رو نگفته بود 

و من اون روزی که فهمیدم اولا خیلی وحشت کردم دوما باهام برخورد خیلی بدی کرد 

ولی اگه از اون دوران این درک رو میداشت منو یه جا میبرد برا مشاور نوجوان، تا الان درد این رفتار زشتش برام نمی موند 

و این فقط یک چشمه از جهل هست

جهل  دنیای امروز یعنی بدونی الان چی لازمه انجام ندی

خب مشاورو عوض کن بعد اینکه یه مشاوری برو حداقل چهره و بیانش روت اثر داشته باشه مثلا مودب باشه دلسوز ...

آره حرفتو قبول دارم

منم خیلی مطلب تو نت میخونم ، با دیگران که ازم بیشتر میفهمن صحبت میکنم.

ولی گفتم یکبار برم پیش مشاور که اینم خورد تو ذوقم