2777
2789
عنوان

عقد و عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 19 پست
آره حرفتو قبول دارم منم خیلی مطلب تو نت میخونم ، با دیگران که ازم بیشتر میفهمن صحبت میکنم. ولی گفت ...

آره مشخصه چون حداقل اگه خوش برخورد بود یا مثل یه دوست رفتار میکرد حداقل دلت میخواست یه بار دیگم شده ببینیش دلت اروم بگیره

ولی اکثرا نگاهشون یه جوریه

انگار دارن یه بیمار روانیو نگاه میکنن 

و همدردی بلد نیستن

مث بعضی دکترا که میگی مثلا دستم درد میکنه ، "خب به من چه‌"

از چشماش میباره  

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 
آره مشخصه چون حداقل اگه خوش برخورد بود یا مثل یه دوست رفتار میکرد حداقل دلت میخواست یه بار دیگم شده ...

نه اتفاقا برخوردش خوب بود

ولی مشخص بود که تا ده بار طرف رو نکشونه اونجا و پول درشت ازش نگیره، راهنماییت نمیکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سراغ داری مشاور خوب تو تهران؟

منم تهرانم ولی نه هنوز  

تو فکرشم

مذهبی هستی؟

اپ پاسخگو رو نصب کن مشاوره داره  رایگانه ولی مذهبیه

خوبه ها نه که بد باشه ولی خب من نیاز دارم صدای یه نفرو بشنوم دلگرمی بگیرم ازش همه زندگیمو بگم و اعتماد کنم

اما این آنلاین ها فرصت کمه اصن نمیرسه همه زندگیتو بگی فقط یه مشکل وقت میشه

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 
منم تهرانم ولی نه هنوز   تو فکرشم مذهبی هستی؟ اپ پاسخگو رو نصب کن مشاوره داره  رایگانه ...

اره انلاین هم مشاوره گرفتم فایده نداشت

کلی هزینه میگیرن ولی هیچی به هیچی

نه مذهبی نیستم