2777
2789
عنوان

ایده یلدایی😁😬

523 بازدید | 55 پست

سلام .من اولین سالیه که یلدا تو خونه خودمونیم میشه ایده واسه تزیین میز و دسر و ... بدین ؟

به نظرتون لباس یلدایی بگیرم برم آتلیه برا عکاسی یا چی ؟

و اینکه پیج لباس مجلسی (شومیز دامن یا پیراهن )دارین بفرستین ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم خواس😐💔😂😂😂😂

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
چی

اولین یلدا رو

یه کاری کن از یادتون نره امسال😍😍😍

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
اگه پولش رو داری  دست بجنبون  از این عروسکیعا   پارچه بگیر بده خیاط خوب

نمیخوام بدوزم ..آماده راحت تره...به نظرتون برا آتلیه شومیز دامن خوبه یا پیراهن ؟