2777
2789
عنوان

جدایی طلاق

332 بازدید | 25 پست

بچها تو عقدم شوهرم خیلی بی شرفو بچه ننس ۴ ماه ۴ماه قهر میکنه سر چیزای کوچبک الکی ولم میکنه اصلا پیگیرم نیس سری پیش ۴ ماه ولم کرد الانم دو هفتس بیچارم کرده ازدواج سنتی بوده خانوادش روز اول اینو ی پیامبر معرفی کردن هرچی گفتن دروغ بوده چن روز پیشم با ی پیج فیک امتحانش کردم پا داد ینی خیانتم میکنه دعوا میشه ب کل خانواده فامیل میگ واس همین دیگ فردا میرم دادگا مهریه اجرا بزارم ۴۰۰ سکه مهریمه ی فامیل داریم ک وکیله خیلی حرفه ای هست ب نظرتون میشع طلاق بگیرم مهریه هم ازش بگیرم ؟؟؟ اخه میگ اگ طلاق میخوای مهریتو ببخش چون دختریمو گرفته بابام نمیگذره از مهریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا ولی ماهانه حقوق میگیره کارش دولتی هس

فکر کنم ماهانه یک سوم حقوقش رو میدن بهت

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
زودتر می‌رفتین سر خونه زندگی شاید کمتر به مشکل میخوردین

عزیزم فاجعس ی چیز افتضاح اتفاقا خداروشکر میکنم ماهیتش رو شد بی شرف ترین مردی ک تو زندگی دیدم از الان میگ فقط باید با خانواده من رفت امد کنی برده مادرشه

نمیشه چک ۶ ماهه بگیرم ازشون ینی بگم کلا ۵۰۰ ملیون میخوام ۶ ماهه 

نمیدونم 

اینا باید توافق بشه 

ولی وقتی نداره چه جوری پونصد میلیون بده؟

اگه واقعا مهریه میخوای اصلا نشون نده میخوای طلاق بگیری برو اول با وکیل مشورت کن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
نزدیک ۶ ماه دیگ چن میلیارد ارث دارن ینی ب پدرش میرسه 

فکر نکنم از رو مال پدرش بتونی مهریه بگیری 

واسه همین میگم بی گدار به اب نزن قشنگ برو با وکیل مشورت کن 

حتی ببین اگه ممکنه اون موقع پول خوبی دستش بیاد نقش بازی کن چند ماه

نزدیک ۶ ماه دیگ چن میلیارد ارث دارن ینی ب پدرش میرسه 

۲ میلیارد منتهی واس پدر شوهرمه چون روز اول اومدن اینجا دروغ گفتن باید تاوانشو بدن چون پسرشون هیچی نداره بده 

فکر نکنم از رو مال پدرش بتونی مهریه بگیری  واسه همین میگم بی گدار به اب نزن قشنگ برو با وکیل م ...

من میگم اگ پسرشو بندازم زندان اینا مهریه میدن چون خیلی لوسش کردن