بچها تو عقدم شوهرم خیلی بی شرفو بچه ننس ۴ ماه ۴ماه قهر میکنه سر چیزای کوچبک الکی ولم میکنه اصلا پیگیرم نیس سری پیش ۴ ماه ولم کرد الانم دو هفتس بیچارم کرده ازدواج سنتی بوده خانوادش روز اول اینو ی پیامبر معرفی کردن هرچی گفتن دروغ بوده چن روز پیشم با ی پیج فیک امتحانش کردم پا داد ینی خیانتم میکنه دعوا میشه ب کل خانواده فامیل میگ واس همین دیگ فردا میرم دادگا مهریه اجرا بزارم ۴۰۰ سکه مهریمه ی فامیل داریم ک وکیله خیلی حرفه ای هست ب نظرتون میشع طلاق بگیرم مهریه هم ازش بگیرم ؟؟؟ اخه میگ اگ طلاق میخوای مهریتو ببخش چون دختریمو گرفته بابام نمیگذره از مهریه
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
زودتر میرفتین سر خونه زندگی شاید کمتر به مشکل میخوردین
عزیزم فاجعس ی چیز افتضاح اتفاقا خداروشکر میکنم ماهیتش رو شد بی شرف ترین مردی ک تو زندگی دیدم از الان میگ فقط باید با خانواده من رفت امد کنی برده مادرشه
اگه واقعا مهریه میخوای اصلا نشون نده میخوای طلاق بگیری برو اول با وکیل مشورت کن
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
نزدیک ۶ ماه دیگ چن میلیارد ارث دارن ینی ب پدرش میرسه
فکر نکنم از رو مال پدرش بتونی مهریه بگیری
واسه همین میگم بی گدار به اب نزن قشنگ برو با وکیل مشورت کن
حتی ببین اگه ممکنه اون موقع پول خوبی دستش بیاد نقش بازی کن چند ماه