2777
2789
عنوان

جدایی طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 25 پست
من میگم اگ پسرشو بندازم زندان اینا مهریه میدن چون خیلی لوسش کردن

خب فکر کنم قانون زندان به خاطر مهربه رو برداشتن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فاجعس ی چیز افتضاح اتفاقا خداروشکر میکنم ماهیتش رو شد بی شرف ترین مردی ک تو زندگی دیدم از الان ...

نمیخوام حرف بدی بگم و دلتو خراب کنم گلم ولی چجور بگم اگه میتونی اوکی صبر کن ولی بخدا قسم شوهر من عین شوهر تو ملکه ننشه هر چی اون بگه اتفاق میفته نمیزاره با خانوادم ارتباط داشته باشم میگه فقط مادر و خواهرام شدم یه آدم تنها و عقده ای و افسرده که اگه به قبل برگردم هیچ وقت ازدواج نمیکنم خیلی روحیم خرابه تو مراقب باش مثل من نشی

تو عقد دختریت گرفته؟؟؟؟ چ اشتباه بزرگی میگنااا نکنین کسی گوش نمیده..اره بگیر مهرتو نبخش

والا خیلی اوایل مخالف رابطه بودم ولب چون عقدمون طول کشید بزور گف باید این کارو بکنی وگرنه میرم دنبال زنای بد