2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصفه شبانه ما مجردا رو هوایی میکنید

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد
اوایل نامزدیم پیش شوهرم مانتو و شال میپوشیدم 😑😑😑

یکی اینجا بود میگفت  تو خونه روسری و سارافون میپوشه😂تازگگه میگفت نباید خودتو برا شوهرت عادی کنی باید یکهو براش ظاهر کنی

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد
اوایل نامزدیم پیش شوهرم مانتو و شال میپوشیدم 😑😑😑

خخخخخ من اون موقع حتی نمیتونستم جلوش اب بخورم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
یکی اینجا بود میگفت  تو خونه روسری و سارافون میپوشه😂تازگگه میگفت نباید خودتو برا شوهرت عادی کن ...

🤣🤣🤣🤣نبابا تو این فازا نبودم کلا نمیدونم پیش همه اصلا حجاب ندارما ولی شوهرم میومد خونمون بدوبدو میرفتم مانتو وشال میپوشیدم 😑😑

İyi ki sevmişim seni
خخخخخ من اون موقع حتی نمیتونستم جلوش اب بخورم

اصلا یه جوریه آدم میدونی هم سنم کم بود ۱۶ بودم عقد کردم هم سنتی بودیم و علاقه خاصی نداشتم برام از غریبه هم غریبه تر بود 

İyi ki sevmişim seni
گ.و.ز.ی.د.م جلوش    💔

وای بعدش چکارکردی خودتوزدی به اون راه حتما  

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
اصلا یه جوریه آدم میدونی هم سنم کم بود ۱۶ بودم عقد کردم هم سنتی بودیم و علاقه خاصی نداشتم برام از غر ...

وای منم همینطورسنم کم بوداصلاباهاش راحت نبودم اون موقع

وای بعدش چکارکردی خودتوزدی به اون راه حتما    

اولش خودمم تعجب کردم فکر کردم اون بوده . بعد دیدم خودم بود تازه بهش گفتم من بودم من بودم منفجر شد ازخنده    

خیلی عوض شدم از اعصابم اصلا سراغی نیست.....کاربر قدیمی ام 

هیچی با شوهرم عقد کردیم.  ازدواجمون سنتی بود

یعنی هیچ آشنایی از قبل باهاش نداشتم  پسر دایی مامانمه

فردای عقد گفتم بریم بیمارستان ملاقات خالم که بستری هس

اونم قبول کرد با موتور رفتیم. 

رسیدیم به بیمارستان دنبال اتاقش میگشتیم  جعبه شیرینی هم دست من بود کفشامم تازه خریده بودم 

یه دفعه. پام. گیر کرد به پایین. در افتادم  پخش زمین. شدم

داشتم از خجالت میمردم

ولی دمش گرم اصلا نخندید

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍