2777
2789
عنوان

بی تفاوتی|:

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مثل خودش رفتار کنی درسته؟؟

خب البته نه هر کاری مثلا خیانت کنه نباید مث خودش باشی ک.  ببین من نمیتونم واست یه نسخه بپیچم خودت باید طبق شرایطت تصمیم بگیری  یه وقت قهر خوبه یه وقت صحبت یه وقت بی تفاوتی. یه وقت عکس العمل مثل خودش.  در کل باید کاری کنی ک پی به اشتباه اش درونا ببره وگرنه ما نمیتونیم دیگران رو تغییر بدیم. به نظرم کتب مربوط به این مسائل رو بخون اگاهیت بیشتر شه

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
خیلی چیزا دیدم و مجبورم باهاش کنار بیام😔

رک باش نذار شعورواحساست نادیده گرفتشه ،قوی باش شوخی بامرد زندگیتم نداشته باش،کسیرو روسرخودت پرچم نکن ک همیشه فک کنه برده شی 

دوستش داری یاعاشقشی هرچی بجای خود

ولی 1دختر فقط 1چی میخادتوزندگیش ورابطه ش،مردانگی وشجاعت طرفش چشم پاکیش،وراز داریش، ومهمترازهمه زن فقط یچیزمیخادتاتهش.توجه مداوم ازکسیکه همخواب ابدیشه

مادرش که اصلا نمیشه باهاش حرف زد اینو بهش بگم خیلی خوشحال میشه نصف بیشتر دعواهای ما بخاطر مامانشه

فقط عجله نکن تو هر تصمیمی که  گرفتی سعی کن نامزدی و کمی طولانی کنی اگه راه داره باهم  برین مشاوره‌  فقط زود عروسی نگیر 

واسم دعا کن

عزیزم اینکارو انجام بده

سوره مزمل رو سه بار باید بخون تو اب فوت کن

بعد سوره یس روبخون هفتا مبین داره به هرمبین ک رسیدی تو اب فوت کنی.

بعد با آب شربت درست کن بده شوهرت بخوره

تا۴۰روز

اگه میتونی بگو چی کاری میکنه که ناراحتت میکنه؟

خیلی کارا...مثلا من یه لباس خیلی چشممو گرفته خب؟میگم اینو واسم بگیر میگه نه پول ندارم یا بهونه های الکی!!حتی بهش میگم بخر واسم بعدا پول داشتم بهت میدمش میگه نه فکرشو بکن در این حد!!!بعد پیش من زنگ میزنه به خواهرش که چیزی نمیخوای واست بگیرم؟؟اگه هم خودش باشه که هرچی بخواد واسش میگیره...نمیدونم چطوری بهت بگم انگار من اولویت زندگیش نیستم😔براش مهم نیست ناراحتی و خوشحالیم

خب البته نه هر کاری مثلا خیانت کنه نباید مث خودش باشی ک.  ببین من نمیتونم واست یه نسخه بپیچم خو ...

من همه کار کردم ولی هیچوقت زیر بار این که تقصیر اونه نمیره!!من بی تفاوت باشم بی تفاوته...سرد باشم سرده واسش مهم نیستم من

2827
2791
2779
2792