2821
2789
عنوان

بی تفاوتی|:

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الزاما  گاهی باید عملکرد اونو به خودش پس بدی.  مثلا یه بار من تصمیم گرفتم یه کاری کنم داداشم هر وقت خواب بودم در رو محکم میبست منم بیدار میشدم و خوابم نمیبرد هر چی میگفتم رعایت کن میگفت باشه ولی باز تکرار میکرد خلاصه اینکه من جوری برنامه ریزی کردم ک وقتی این خوابه بیدار باشم و هر وقت میرفتم تو اتاقش چند بار درو محکم میبستم.  خیلی لجش گرقته بود حتی بدخواب شده بود تا اینکه  الان دیگه دست از این رفتارش برداشته

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
دوران نامزدی دوران شناخت هست این احتمال رو بده بعد لااقل پنج درجه بدتر بشه می توانی تحمل کنی   ...

این خانوم راست میگه کاش یکی چند سال پیش این حرفو به من میزد

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤
باورت میشه همه ی کاراش از عمده؟؟وقتی دارم باهاش جدی حرف میزنم مسخره بازی درمیارع اعصاب منو خورد میکن ...

عزیزم‌ با مادرش اگه محترمه  حرف بزن  شاید کمکی  کنه  یا کسی که خودت بهتر میدونی روش تاثیر داره 

خیلی چیزا دیدم و مجبورم باهاش کنار بیام😔

ساده نگذر فکر نکن بعدا بهتر میشه یا درستش می کنی بعدا ممکنه بدتر هم بشه  دوران نامزدی که مثلا خر شون از پل نگذشته بد رفتار می کنن پس فردا بری سر خونه زندگین چکار می خواهی کنی اون وقت با یه بچه نه راه پیش داری نه راه پس

باهاش صحبت کردی ؟

همو دوست دارین گلم ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
عزیزم‌ با مادرش اگه محترمه  حرف بزن  شاید کمکی  کنه  یا کسی که خودت بهتر میدونی ...

مادرش که اصلا نمیشه باهاش حرف زد اینو بهش بگم خیلی خوشحال میشه نصف بیشتر دعواهای ما بخاطر مامانشه