2777
2789
عنوان

بی تفاوتی|:

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 72 پست
من اون توجه رو ندارم:)

عزیزمن بدترین د ر د بلاتکلیفیست وتعارف

بخداقسم احساس روباید توزندگی باید بریزی دورومنطقی باشی وقوی ورک .احساسی بودن جای خودشوداره ،تعارفی ک باشی تومعذورات قرارمیگیری.پس سعی کن حقتو داشته باشی .نذار ب ای زودی بلاتکلیف شی حتی اگ جایی مقصرباشی دنبال حقت باش

چی بگم من سنم کمه و بی تجربم...18سالمه

چ بگم یکم سنت کمه ولی بودن کسایی ک هم سن تو بودن و زندگی شون رو اکی کردن انشالله تو هم میتونی

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزمن بدترین د ر د بلاتکلیفیست وتعارف  بخداقسم احساس روباید توزندگی باید بریزی دورومنطقی باشی ...

دنبال حقم هستم ولی خب بیشتر وقتا میبخشمش...مثلا تو ماشینیم میبینه من ناراحتم چندبار صدام میکنه و تموم!!!نه ناز کشیدن بلده نه محبت زیاد...من فکرکردم کلا بلد نیست ولی وقتی رفتارشو با خواهرش دیدم فقط فهمیدم اون محبتو واسه من نداره...یعنی کلا معقتده به زن نباید رو داد!!!چندبار اینو گفت و من خیلی ناراحت شدم از حرفش و گفتم دیگه نگو...

اره هزاربار بهم ثابت کرده منم همینطور

اگر فقط مشکل اینه 

حتما تلاش کن برطرف بشه 

قدر باهم بودنتونو بدونین گلم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
دنبال حقم هستم ولی خب بیشتر وقتا میبخشمش...مثلا تو ماشینیم میبینه من ناراحتم چندبار صدام میکنه و تمو ...

1بارواسه همیشه روبروش کن باخودت وحرفاتو محکم بزن خودتوبریزبیرون.بعدش جواب گرفتی ک قانع کننده باشه هیچی .ولی اگ جواب قانع نگرفتی باخانواده ت روبروش کن وسلام

2827
2791
2779
2792