2777
2789

ته نشینش میکنم تو اعماق قلبم🙃به جاش چیزای خوب و قشنگ رو میارم بالای دلم

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ته نشینش میکنم تو اعماق قلبم🙃به جاش چیزای خوب و قشنگ رو میارم بالای دلم

دقیقا

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

میرم مزار شهدا اونجا دردامو میگم و ازشون میخام که در حقم دعا کنن حس خوبی میگیرم 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

به هیچ کس. 

الان خیلی خیلی دلم گرفته. هیچ کسو ندارم 

تو زندگیم فقط دختر خالم داشتم ک بیشتر از آبجی خودن دوسش داشتم و باهاش خوب بودم. ک اونم ازدواج کرد ازم دور شد💔😭. خیلی تنهام. الان پیامش دادم گفتم دلم تنگه. نوشت فردا پیامت میدم. فک کنم پیش شوهرش بود. میرم واتساپ حتی ی پیام هم ندارم. هیچ کسم ندارم پیامش بدم. ازبیکاری میام اینجا 

هیچ اینقد گریه میکنم تا خابم میبره آهنگم میزارم تا بحال از دردام ب هیشکی نگفتم حتی شوهرم  

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻