_20سوگند مدیر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18866 عنوان عکس بینیم | مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 139 پست میخوام ببینم بینیمو عمل کنم فرق میکنه صورتم یانهبینیم از جلو خوبهولی از نیم رخ بلنده برا همین اعتماد بنفسمو از دست دادمو اینکه صورتم لاغره و اینو تشدید میکنهبه نظرتون تو بلندیش فرق میکنه یانه؟ همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات.... 1400/09/02 | 21:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4769 الان دارم با چشمای قرمز ولی خدا وکیلی چه گیری کردیدا من قبلا عکستو ندیده بودم واس کسایی گفتم یهویی بده که شک دارن قبلا کسی دیگه گذاشته مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
emaya عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 2072 من قبلا عکستو ندیده بودم واس کسایی گفتم یهویی بده که شک دارن قبلا کسی دیگه گذاشته اره امروز دوتا تایپیک عکس ایشونو دیدیم
رزااااااااااا عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 5497 عزیزم خواهشن عکس نزار که بخوابم تو هر تایپیک ببینیم هرکس زیبای خودشو داره بای باشه قربونت ♥️♥️♥️ این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید
رزااااااااااا عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 5497 من قبلا عکستو ندیده بودم واس کسایی گفتم یهویی بده که شک دارن قبلا کسی دیگه گذاشته اره گذاشته بودم خودم همین غروب تا تاپیکام این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4769 اره امروز دوتا تایپیک عکس ایشونو دیدیم لابد خودش بوده مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4769 اره گذاشته بودم خودم همین غروب تا تاپیکام خب اگه خودتی خوشگلی عزیزم مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
رزااااااااااا عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 5497 خب اگه خودتی خوشگلی عزیزم فدای شما گلم هعمن امروز آنقدر حرص خوردم که این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 شما از من تو هر حالتی بخواید عکس میدم ولی خیلی شکاکید 🤣🤣🤣 باورتون نمیشه آنقدر خوشگل باشم ... اوه چ اعتماد بنفسی واقعا خودتو خوشگل میدونی 🤣🤣😂😂😂؟؟؟فک کنم خوشگل ندیدی تاحالا امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 حیف نمیشه عکس بذارم 😁 چرا امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود
رزااااااااااا عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 5497 اوه چ اعتماد بنفسی واقعا خودتو خوشگل میدونی 🤣🤣😂😂😂؟؟؟فک کنم خوشگل ندیدی تاحالا 😔😔😔💔🤣 آه که افسوس این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 😔😔😔💔🤣 آه که افسوس خب ی عکس دیگ بزار من ندیدم😸 امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود
رزااااااااااا عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 5497 خب ی عکس دیگ بزار من ندیدم😸 :/ دقیقا کدومارو دیدی که باز تکراری نشه بگی فیکه این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 :/ دقیقا کدومارو دیدی که باز تکراری نشه بگی فیکه فقط یکی همون اول گذاشتی دیدن امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 @diyaball بیا عکس امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود
رزااااااااااا عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 5497 @diyaball بیا عکس دیده 🤣🤣🤣 این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید