2777
2789
عنوان

خرمای خوزستان +عکس

999 بازدید | 17 پست

دوستان هر کی خرمای تازه و خوشمزه میخواد میتونه از اینجا تهیه کنه ارسال به سراسر ایران هم دارن من خودم مرتب ازشون خرید میکنم و مشتری همیشگیشونم قیمت هاشونم عالیه پیج هم دارن 

۰۹۱۶۰۴۱۸۰۸۴

۰۹۱۶۳۷۱۴۳۱۴ محمدی 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دهنم آب افتاد😶 کیلویی میفروشن ؟ چند ؟

بله عزیزم سطلی هست هر سطل چهار کیلو پول پست جدا حساب میشه ولی خود خرما دو مدل هست خرمای خاصویی و خرمای کبکاب ،خاصویی ۳۵،کبکاب ۴۰

چقد خوب کیلویی چند ؟؟

عزیزم سطلی هست هر سطل چهار کیلو پول پست جدا حساب میشه ولی خود خرما دو مدل هست خرمای خاصویی و خرمای کبکاب ،خاصویی ۳۵،کبکاب ۴۰

میشه بی زحمت فرق این دوتارو بگی 

خاصویی یکم از کبکاب ریزتره ولی خیلی خوشمزست من خودم خاصویی دوست دارم همسرم کیکاب ،کبکاب مجلسی تره از نظر قیافه وگرنه هر دو عالین 

عزیزم سطلی هست هر سطل چهار کیلو پول پست جدا حساب میشه ولی خود خرما دو مدل هست خرمای خاصویی و خ ...

عزیزم من قزوین. ولی همکار شوهرم بچه خوزستان هست .سالی ۲۵ کیلو برامون میاره .امسال ۳۰ کیلو سفارش دادیم .برامون آورد .بعد گفت میتونیم براتون ماه عسل کنیم برامون کنجدوشیره زنجبیل زد درست کرد داده بهمون. محشر شده جاتون خالی 

ممنون حتما میگیرم ازشون ..‌لطف کردی 

فدات ،محصولات دیگه هم خواستین میفرستن مثل ارده ،شیره خرما و .. شهرستان بهبهان هستن که خرماش واقعا معروفه تو خوزستان تو باسلام هم غرفه دارن شماره تماسشونم گذاشتم