2777
2789
عنوان

خم شدن زانو در ورزش

202 بازدید | 6 پست

دوستان من از بچگی هر ورزشی میرفتم وقتی میخواستم با پاهام ورزش کنم زانوهام خم میشد نمی‌دونم برا چی اینجوریم مثلا تو ورزش های کششی و ..زانوهام صاف صاف نیست یکم خم میشه کسی می‌دونه چرا اینجوریم؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط تو ورزش هایی که زانو باید صاف صاف باشه زانو من یکم خمه نمیتونم صافش کنم تو ورزش فقط

عضلات و تاندوناتون ورزیده نیست بدنتون که عادت کنه عضلاتتون توانایی  کشش درشون بیشتر میشه. البته در صورتی که مشکل خاصی نداشته باشید

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
عضلات و تاندوناتون ورزیده نیست بدنتون که عادت کنه عضلاتتون توانایی  کشش درشون بیشتر میشه. البته ...

شما میدونید برای حل این مشکل چه ورزش هایی باید کرد؟من خودم ورزش میکنم اما متاسفانه مربی فقط از من میخواد که زانوم رو صاف کنم و تمرینی بهم نمیده که عضلاتم توانایی کشش داشته باشه

شما میدونید برای حل این مشکل چه ورزش هایی باید کرد؟من خودم ورزش میکنم اما متاسفانه مربی فقط از من می ...

اول باید مشکلتون مشخص بشه،این که اصلا مشکلی وجود داره یا نه. ممکنه نیاز به حرکات اصلاحی داشته باشید.من اصلا متوجه نمیشم شما دقیقا چه مدلیه زانوهاتون

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور