2777
2789
عنوان

سالنامه 1401 را از کجا بخریم؟

121 بازدید | 7 پست

سالنامه 1401 چیست؟ همه می دانیم که دنیای هدایای تبلیغاتی بسیار وسیع است و هر روز نیز بر تعداد آنها افزوده می شود اما چرا شرکت های خرده و عمده، موسسات کوچک و بزرگ هنوز این دو یعنی سررسید و سالنامه را بر دیگران ترجیح می دهند؟ ماگ شاید یک هدیه تبلیغاتی فانتزی به نظر برسد اما سوال اینجاست که اگر شما بخواهید به همکارانتان در شرکت های دیگر و یا مشتریان خود یک هدیه تبلیغاتی ، کارامد ، با صرفه اقتصادی و در شان خود هدیه دهید یک ماگ را کادو پیچی کرده و به آنها تحویل می دهید؟ در پاسخ به این سوال با یک کلمه ی خیر بزرگ می گوییم كه چه تبلیغ دیگری وجود دارد كه برای هر ماه و 365 روز آن طراحی شده باشد با کاربرد فراوان و رسمی و جذاب؟! باز هم برای خرید سررسید 1401 دلیل داریم پس ادامه را بخوانید:

چهار مزیت اصلی سالنامه که باعث برتری آن نسبت به دیگر هدایا می شود تاثیر طولانی مدت آن، فضای تبلیغاتی وسیع، کارامدی آن و با شخصیت بودنش است. این چهار نکته است که موجب محبوبیت روز افزون سررسید و تقویم شده است. سررسید های شرکتی و رسمی مناسب موقعیت های اجتماعی خاص و سررسید ارگانایزر مناسب مدیران مجموعه هاست که می توانند از آنها برای موارد یادداشت برداری خود استفاده نمایند. خاصیت یک سررسید اورگانایزر، لاکچری بودن و خاصیت تعویض برگه های آن است که موجب تاثیر بیشتر این هدیه تبلیغاتی می شود.

خرید سالنامه 1401 بسیار آسان است. شما می توانید با مراجعه به سایت های تولیدکنندگان سالنامه که خود به صورت مستقیم این محصولات را چاپ و عرضه می کنند سررسید 1401 را خریداری نمایید. در غیر اینصورت کافی است به فروشگاه های معتبر لوازم تحریر مراجعه کرده و این محصولات را به صورت تکی (نه عمده) خریداری نمایید.

تقویم و

از کجا بخریم؟ از مغازه 😂😂😂

نینی سایت دنیای عجایبه  از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی  موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن  و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن   چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر رسیدهایی که مخصوص برنامه ریزی روزانه هستند!!  بزنید تو نت عکس هاشون هست!!   الان بیشتر ...

آهان ، بله الان متوجه منظورت شدم. پلنر هم یه دفتریه که علاوه بر تقویم جداولی برای برنامه ریزی روزانه داره. البته سررسید گاموت تقویم ، سررسید دستیار ، سررسید روزانه یا ما شمار و ... رو هم تولید می کنه و هر چیزی رو می تونه سفارشی سازی شده تحویل بده

تقویم و