nyloo مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 6 عنوان کنکور و برنامه ریزی با بچه ۷ ماهه 74 بازدید | 9 پست سلام میشه کمکم کنین میخوام کنکور بدم به رشته پرستاری خیییلی علاقه دارم میخوام آزاد بناب قبول بشم کسایی بودن که با شرایط من بتونن قبول بشن؟؟؟؟؟؟ 1400/09/02 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 حتما میشه ولی سختی داره باید درست و حسابی برنامه ریزی کنیمثلا وقتایی که نی نی بیداره شما هم آشپزی و کارای خونه رو انجام بده هروقت خوابید فقط درس بخون تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
nyloo مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 6 اگه سهمیه داری برو کنکور بده نخونده میاری😉 نه اخه چه سهمیه ای هیچی ندارم 😔خییییلی استرس دارم به نظر شما میتونم چقدر درس بخونم؟
آنا۱۲۳۴ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 3635 نه اخه چه سهمیه ای هیچی ندارم 😔 خییییلی استرس دارم به نظر شما میتونم چقدر درس بخونم؟ آره حتما میتونی چرا نشه شروع کن و توکل به خدا حتما حتما موفق میشی گل🥰😍
nyloo مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 6 آره حتما میتونی چرا نشه شروع کن و توکل به خدا حتما حتما موفق میشی گل🥰😍 واقعا مرسی که بهم انگیزه دادی خیییییلی نیاز داشتم یکی این حرفو بهم بزنه
nyloo مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 6 شما خودتون کنکور دادین ؟اگه دادین چه رشته ای قبول شدین؟
nyloo مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 6 حتما میشه ولی سختی داره باید درست و حسابی برنامه ریزی کنی مثلا وقتایی که نی نی بیداره شما هم آشپزی ... میترسم نتونم قبول شم😔
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 میترسم نتونم قبول شم😔 وقتی افرادی بودن که با این شرایط قبول شدن پس قبولی شما هم تضمینیه تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
nyloo مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 6 وقتی افرادی بودن که با این شرایط قبول شدن پس قبولی شما هم تضمینیه مرسی که بهم انگیزه دادین🙏🙏🙏