2777
2789

احتمال زیادش اینجوریه

نمیدونین چیکار کنم خوب بشه؟؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه علایم دیگه ای داره ؟ عزیزم ممکنه درد عضلانی باشه. قبلا هم سابقه قلب درد داشته؟

اره😢داشته

چی کار کنم برااش خوب بشه؟؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بهتره برن دكتر قلب چكاپ بشن. 

بهش میگم میگه پول ندارم😏😂

حتما بره دکتر شایدم از قلب نباشه

دست چپم ب حدی درد داشت که نمی تونستم انگشتمو تکون بدم دردش ب قفسه سینه مم میزد فکر کردم قلبمه 

رفتم دکتر نوار عصب گرفت مشخص شد مشکل از عصب دستمه که چیز خاصی هم نیست 

نگران نباش

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
حتما بره دکتر شایدم از قلب نباشه دست چپم ب حدی درد داشت که نمی تونستم انگشتمو تکون بدم دردش ب قفسه ...

همسر من سابقه قلب درد داشتن نمیدونم خودشم میگه تا قلبمم درد میگیره😢😢بخدا دارم نگران میشم

اره😢داشته چی کار کنم برااش خوب بشه؟؟

پروپرانول بده یه کم بار قلب،و فعالیت قلب کمتر،بشه. 

قرص،زیر زبونی نیترو هم بده اگه درد ساکت شد یعنی مشکل خدایی ناکرده از قلب هست . در این صورت حتما پیگیری بکنید .

ضمن اینکه هر دردی هم درد قلبی نیست عزیزم. میگم احتمالش زیادع درد عضله باشع

همسر من سابقه قلب درد داشتن نمیدونم خودشم میگه تا قلبمم درد میگیره😢😢بخدا دارم نگران میشم

بره دکتر حتما

خدایی نکرده طوریش نشه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
بعضیا رو میبینم میگن از وقتی واکسن کرونا زدیم قلب درد گرفتیم

خب واکسن رو خیلی وقته زدیم یکماهی دوماهی میگذره

منم سمت چپم درد میگرفت با دست چپم اول باید یه نوار قلب بگیرن. بعد 

برا من عصبی بود میرفتم درمانگاه یه پرانول میدادن با یه آمپول خوب میشدم

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠