2777
2789

پیاز فراوون رو سرخ میکنی و ادویه میزنی . زدچوبه با نمک و فلفل سیاه . بعد باقالی هایی که شستی رو بهش اضافه میکنی و یکم تفت دادی اب اضافه میکنی و میزاری بپزه . اب زیاد نزن گلم . وقتی پخت برنج رو ابکش کن و باقالی ها رو لایه لایه اضافه کن بریز قابلمه . تهدیگ برنجی نونی یا سیبزنیمی هر کدوم بخوای میشه . با ترشی یا مااست و سبزی خوردن عالیه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرم میپزه نارنجی رنگه ولی نمیخوام از مادر فولاد زره بپرسم

رب نزن میشه زرد مثل مادر همسرت نمیشه   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

دمپخت ماش :

ماش رو میزاری بپزه ولی له نشه . گوشت هم میزاری بپزه . ولی اگر بدون گوشت خواستی میتونی حذف کنی . برنج رو ابکش میکنی و توی ابکش ماش و شوید رو اضافه میکنی . لایه لایه یکم ادویه پلو هم میزنی . گوشت رو میزاری روی برنج و دم میزاری . اگر هم گوشت نبود همینطور دم بزار و موقع کشیدن روغن یا کره ابشده اضافه کن . اگر گوشت داشت اب گوشت رو تو پیاله بریز بیار سر سفره