2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم ....

262 بازدید | 24 پست

چند وقته با یه نفرم جز دعوا و جر و بحث چیزی تو رابطه نداریم اصلا جوری شده نسبت به هرچی تو زندگیم بی تفاوت شدم فقط یا گریه میکنم یا دعوا و بحث جوری شده که خودشم میگه مثل روز اول نیستی و داغون شدی :) چجوری بهش بگم بهتره تموم کنیم؟ یه جورایی ازش میترسم ولی از اون ورم تا میام بهش بگم تموم کنیم پشیمون میشم نگهش میدارم چیکار باید بکنم؟ :\

دیگه کاربری ندارم نمصن نترکونید 😂🙌 یه حصی دارم که نصبت به کصی ندارم .. میشه برای موفق شدنم صلوات بفرستی ... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حص دوست داشتنی که بهش دارم دیگه مثل قبل شدید نیست جوری شده که حاضرم پیشم نباشه ولی فقط یک دقیقه اروم باشم گریه نکنم چجوری بهش بفهمونم که بهتره تموم بشه؟

دیگه کاربری ندارم نمصن نترکونید 😂🙌 یه حصی دارم که نصبت به کصی ندارم .. میشه برای موفق شدنم صلوات بفرستی ... 
فقط کنار بکش، اعلام جدایی نکن

چجوری ؟ یه روز بهش پیام ندم یا پیشش نرم زنگ میزنه انقد پیام به دوستام میده تا برم ببینم چیکار داره😔

چرا می‌ترسی 

نمیدونم میترسم سر دوستام بلایی بیاره خیلی خطرناکه 😔🙌

وقتی اینقدر خطرناکه دورش رو خط بزن 

نمیدونم چجوری این کارو بکنم میترسم وقتی بهش بگم تموم کنیم بره سراغ دوستام

چجوری ؟ یه روز بهش پیام ندم یا پیشش نرم زنگ میزنه انقد پیام به دوستام میده تا برم ببینم چیکار داره😔

واسه اینکه هروز همو میبینین  و پیام میدین رابطتون اینقد سرد شده و بحث پیش میاد، خوبه ک گاهی احساس دلتنگی بوجود بیاد

نمیدونم میترسم سر دوستام بلایی بیاره خیلی خطرناکه 😔🙌

عزیزم اگه دستش آتو داری یا تهدیدت میکنه برو پلیس فتا ازش شکایت کن از چیزی هم نترس مطمئن باش نمیذارن کسی چیزی بفهمه 

ادما به میزان حقارتشان توهین میکنند به میزان فرهنگشان عشق میورزند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند . 
نه مستقیم بهش نگو یه کاری کن خودش بره 

خودش میره دوباره برمیگرده میگه میخام یه فرصت بدم میمونه😔💔

عزیزم اگه دستش آتو داری یا تهدیدت میکنه برو پلیس فتا ازش شکایت کن از چیزی هم نترس مطمئن باش نمیذارن ...

برای ثابت کردن خودم باید نود میفرستادم براش /: اگ چیزی بگم میاد به خانوادم بگه 😔🙌

واسه اینکه هروز همو میبینین  و پیام میدین رابطتون اینقد سرد شده و بحث پیش میاد، خوبه ک گاهی احس ...

دلتنگی نمیخاد فقد دلم نمیخاد دیگه گریه کنم زجر بکشم بخدا که هر روز بحث داریم خیلیم شکاکه😔🙌