2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 24 پست
دلتنگی نمیخاد فقد دلم نمیخاد دیگه گریه کنم زجر بکشم بخدا که هر روز بحث داریم خیلیم شکاکه😔🙌

بزار یکم نبودتو احساس کنه ، دیگه بحث پیش نمیاد، مردا گاهی نیاز دارن تو تنهایی ب حرفا و کارایی ک کردن فکر کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار یکم نبودتو احساس کنه ، دیگه بحث پیش نمیاد، مردا گاهی نیاز دارن تو تنهایی ب حرفا و کارایی ک کردن ...

بعد دعوا معذرت خواهی میکنه میگه وجدانش ناراحت میشه 😔🙌 ولی خوب اون دلی که شکسته اون اشکی که ریخته با معدرت خاهی درست میشه مگه فقط دوست دارم تنها باشم شاید بهتر باشه ولی میترسم بهشم بگم نمیدونم با چه روشی بگم🙂💔

دیگه کاربری ندارم نمصن نترکونید 😂🙌 یه حصی دارم که نصبت به کصی ندارم .. میشه برای موفق شدنم صلوات بفرستی ... 
نامزدته؟اومده خاستگاری؟

نه خانواده من نمیدونن ولی خانواده اون میدونن ، و وقتی بهش میگم جداشیم میگه میرم عکسارو نشون میدم 😑

دیگه کاربری ندارم نمصن نترکونید 😂🙌 یه حصی دارم که نصبت به کصی ندارم .. میشه برای موفق شدنم صلوات بفرستی ... 
نه خانواده من نمیدونن ولی خانواده اون میدونن ، و وقتی بهش میگم جداشیم میگه میرم عکسارو نشون میدم 😑

کار خوبی نمیکنی، اون عکساتو گرو گذاشته، این رابطه بصلاحت نیس دختر، یکم اینده نگر باش

کار خوبی نمیکنی، اون عکساتو گرو گذاشته، این رابطه بصلاحت نیس دختر، یکم اینده نگر باش

هعی میدونم گلم واسه همین دنبال یه راهیم که تمومش کنم راحت بشم😔

این رابطه از همون اول اشتباه بود، 

با عقلم جلو‌ نرفتم چشامو بستم یهو بهش گفتم دوسش دارم دیگه از همون روز زندگیم نابود شد..