الهی به حق همین اذان همه مستاجرا زودتر خونه دار بشن
دارم اثاثمو جمع میکنم با هر کارتن گفتم خدا دیگ اثاث کشی بعدی برم تو خونم
خسته شدم دست تنهام هر چقدر جمع میکنم بازم هست
منم از حرصم نشستم دیگ جمع نمیکنم 😂
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اومدم تاپیک هات رو خوندم به امید اینکه خبر بارداری زده باشی. نمی دونم کجایی و چه می کنی ولی بدون یک نفر همیشه برات دعا می کنه انشالا با خبر مادر شدنت شادم کنی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اومدم تاپیک هات رو خوندم به امید اینکه خبر بارداری زده باشی. نمی دونم کجایی و چه می کنی ولی بدون یک ...
سلام عزیزم خوبی خیلی ممنونم از محبتت
اره خیلی وقته دیگ نیومدم نی نی سایت از بعد زایمانم خاطره بد دارم سر بچم همش اینجا سرچ میکردم ببینم کسی عین من بوده و بچش سالم بوده باشه
اقدام نکردم واسه بچه خیلی میترسم واقعا نه دیگ توان روحیشو دارم نه توان مالی
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️