2789
عنوان

الهی...

332 بازدید | 9 پست

الهی به حق همین اذان همه مستاجرا زودتر خونه دار بشن

دارم اثاثمو جمع میکنم با هر کارتن گفتم خدا دیگ اثاث کشی بعدی برم تو خونم 

خسته شدم دست تنهام هر چقدر جمع میکنم بازم هست 

منم از حرصم نشستم دیگ جمع نمیکنم 😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الهی آمین

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اومدم تاپیک هات رو خوندم به امید اینکه خبر بارداری زده باشی. نمی دونم کجایی و چه می کنی ولی بدون یک ...

سلام عزیزم خوبی خیلی ممنونم از محبتت 

اره خیلی وقته دیگ نیومدم نی نی سایت از بعد زایمانم خاطره بد دارم سر بچم همش اینجا سرچ میکردم ببینم کسی عین من بوده و بچش سالم بوده باشه 

اقدام نکردم واسه بچه خیلی میترسم واقعا نه دیگ توان روحیشو دارم نه توان مالی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیز دلم بد به دلت راه نده توکلت به خدا باشه.

توکلم بخداست ولی دیگ چیزی ازم باقی نمونده 

اسی این وسطا برای منم دعا کن نیتم براورده بشه♥️

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
اذان؟ کو اذان؟ مگه  اذانه؟ ساعت که خنو ۲

ساعت تاپیکمو ببین دم اذان بود مال الان ک نیست