2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭😭😭😭

299 بازدید | 25 پست

۵ هفته و ۵ روز شد که پریود نشدم اگه حامله باشم که بدبخت شدم هفته پیش عروسی بودم با کفشای پاشنه بلند این ور اون ور رفتم تازه خیلی بپر بپر کردم طوریش نشه نه دردی دارم نه ترشحی فقط زیاد وایمیستم تخمدان راستم تیر میکشه یا رحمم درد میکنه😭😭😭اگه حامله نباشمم امید الکی که به خودم دادم باعث میشه نابود بشم😭😭😭😭چیکار کنم ای خدا 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بی بی چک بزن بعد برو ازمایش بده برا بارداری بعدشم که سونو

ازمایش و باید دکتر بنویسه ؟؟؟اول ازمایش مینویسه یا سونو؟؟؟اگه حامله باشم تو سونو معلوم میشه اتفاقی نیوفتاده ؟؟؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
الان دوس داری حامله باشی یا نه؟

وسطش گیر کردم امیدوارم بودمم اتفاقی بدی براش نیوفته اخه ۸ ماه اقدام بودم خبری نبود این ماه بیخیال شدم اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه تو عروسی بدجور بپر بپر کردم واسه همونم میگفتم زودتر پریود میشم که عقب انداختم 

ازمایش و باید دکتر بنویسه ؟؟؟اول ازمایش مینویسه یا سونو؟؟؟اگه حامله باشم تو سونو معلوم میشه اتفاقی ن ...

برو پیش یه پزشک زنان بگو چند مدت پریودت عقب افتاده ازمایش بنویسه 

هزینه ی ازمایش ازاد 110هزاره مشخص میشه بارداری یا نه 

سونو هم انجام بدی وضعیت جنین رو کامل بهت میگه پزشکت اگه جفت پایین باشه یاهر مراقبتی که نیازه میگه 

🐥💙
چطوری به عروسی و کفش پاشنه بلند دسترسی داری ولی به بی بی چک نداری؟

ببین عزیزم من به اندازه کافی تو جهنمم شمام نمک نپاش تو زخمم اومدم روستای پدریم اینجا هیچ کوفتی نیست تقصیر منه؟؟شوهرمم تا پنجشنبه نمیاد این خراب شده اول بپرس بعد زرتی قضاوت کن خانوم محترم عروسی داییم بود که حکم برادرو برام داشت و گرنه غلط میکردم برم عروسی