2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
برو پیش یه پزشک زنان بگو چند مدت پریودت عقب افتاده ازمایش بنویسه  هزینه ی ازمایش ازاد 110هزاره ...

ممنون گلم واسه فردا وقت میگیرم میرم مرسی که راهنماییم کردی 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

آزمایش بارداری نیاز به نوشتن دکتر نداره، فقط کارت ملی ببر، آزمایشگاه بگو آزمایش بارداری میخوام، نیاز هم نیست ناشتا باشی، هر موقع بری میگیرن، دو ساعته هم جواب میدن

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش بارداری نیاز به نوشتن دکتر نداره، فقط کارت ملی ببر، آزمایشگاه بگو آزمایش بارداری میخوام، نیاز ...

ممنون گلم امروز که نمیشه باید فردا بگم داداشم مرخصی بگیره بیاد دنبالم بریم 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
ممنون گلم امروز که نمیشه باید فردا بگم داداشم مرخصی بگیره بیاد دنبالم بریم 

نگران نباش، الکی ب خودت استرس نده، تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیوفته

نگران نباش، الکی ب خودت استرس نده، تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیوفته

فداتشم سعی میکنم استرس نداشته باشم اگه حامله باشم و اتفاقی براش بیوفتع هیچ وقت خودمو نمیبخشم توکل به خدا

آزمایش بارداری نیاز به نوشتن دکتر نداره، فقط کارت ملی ببر، آزمایشگاه بگو آزمایش بارداری میخوام، نیاز ...

اره من هفت رفتم ساعت هشت و چهل دقیقه اماده شده 

ولی من قبلش رفتم پیش پزشک نمیدونستم همینجوری ازمایش میگیرن 

🐥💙
وسطش گیر کردم امیدوارم بودمم اتفاقی بدی براش نیوفته اخه ۸ ماه اقدام بودم خبری نبود این ماه بیخیال شد ...

همینه دیگ هی میگم بیخیال باشید باردار میشید کسی باور نمیکنه

نگران نباش اگ حامله باشی طوریش نمیشه 

همینه دیگ هی میگم بیخیال باشید باردار میشید کسی باور نمیکنه نگران نباش اگ حامله باشی طوریش نمیشه&nb ...

اره دقیقا تو این ۸ ماه بی بی چک دوتا دوتا کنارم بود این ماه کلا بیخیال شدم گفتم میندازیم واسه سال دیگه تا اون موقع خونمون تعمیر شده اما انگار حکمت خدا یه چیز دیگه هستش 

منم همین تازگیا البته بیمه ندارم و ازاد بودش رفتم ازمایش دادم 110هزار هزینه اش شد 

کلا آزمایش بارداری بیمه قبول نمیکنه، 

شاید شما آزمایشگاه خصوصی رفتین