2777
2789
واقعاً حیفه این چند روزی هم که فرصت داری به خاطرش از دست بدی عشق و حال کن برا خودت یه ماه هم چیزی نی ...

اره ولی هرروز ک گذشت عوض شد

باحرف خانوادش با هرچیزی با کمبود مالی مشکلات بیرون 

همرو هم سر من خالی کردو میکنه

علنا میگ زورم فقط بتومیرسه و خالی میشم

اره ولی هرروز ک گذشت عوض شد باحرف خانوادش با هرچیزی با کمبود مالی مشکلات بیرون  همرو هم سر من ...

فکر کنم لجباز هم باشه واقعا نامردیه در حق شما  کاش به درکی از زندگی مشترک می‌رسید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی هنوز صبحا میری صبحانه میدی ب خانواده شوهرت؟😕

سلاام

چطولی عشقولی

ن خخخ

بخدا ازون روز ببعد دیرترم بیدارمیشم

چندبار ب شوهرم گفتنو منم گفتم گناه ک نکردم تو ی ساختمون نشستم باهاشون تازشم ازمنم سرحالترن و ی دخترمجرد کنارخودش داره

چرا انقد منو تحت فشار قرارمیدنو اینا

یکم دلش ب رحم اومدو چیزی نگف

ب خانوادشم نمیدونم چیگفته اونام دیگ کاری ندارن 

گوش شیطون کر

سلاام چطولی عشقولی ن خخخ بخدا ازون روز ببعد دیرترم بیدارمیشم چندبار ب شوهرم گفتنو منم گفتم گناه ...

سلام معصوم جون

این چندوقت تو فکرت بودم 

کاش زودتر میگفتی تو نی نی سایت دختر

راحت شدی

اینجا سیاست بیشتری هم یادمیگیری منم یادگرفتم😂خیلی خوشحال شدم حداقل از این یکی راحت شدی

دیگه حداقل حرص این موردو نمیخوری

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
سلام معصوم جون این چندوقت تو فکرت بودم  کاش زودتر میگفتی تو نی نی سایت دختر راحت شدی اینجا ...

فداتشم

بخداانقد ک تحت کنترلم و تمام گوشیم چک میشه مث دحترای مونگول شده بودمو تموم اعتمادب نفسمو ازدست دادم

بخدا خیلی منگنه قرارم میدن

شوهرمم عقلشوداده دست اونا گوش ب فرمان اوناست

منم دیگ عهد کردم تمایلاتو انتظاراتمو بگم بگم همش بگم ولی دیگ زیر بار حرف زورشون نمیرم

مرگ یبار شیون یبار

فداتشم بخداانقد ک تحت کنترلم و تمام گوشیم چک میشه مث دحترای مونگول شده بودمو تموم اعتمادب نفسمو ازد ...

عزیزم همه چی کم کم 

شوهرت دوستت داره ولی اونجا زندگی میکنی خب روش تاثیر دارن

همین که مجبورت نکرده حتما پاشو برو بالا یه پله جلو رفتی با سیاست و مهربونیت میتونی حتی کاری کنی بعد از چندسال از اونجا بلند بشی

مهربونیت به موقع باشه اما قاطعیت حرفت هم داشته باش تو هم آدمی دوس داری واسه دل خودت زندگی کنی نه به حرف بقیه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
عزیزم همه چی کم کم  شوهرت دوستت داره ولی اونجا زندگی میکنی خب روش تاثیر دارن همین که مجبورت ن ...

خداازدهنت بشنوه گلم...

انشاءالله ب حق 14معصوم مشکل تموم زندگی هاتموم بشه مشکل منم بزودی تموم و حل بشه و شوهرم حرفمو بشنوه وگوش بده و پشتیبانم بشه ایخدا

خداازدهنت بشنوه گلم... انشاءالله ب حق 14معصوم مشکل تموم زندگی هاتموم بشه مشکل منم بزودی تموم و حل ب ...

انشالله عزیزم انشالله تاپیک بزنی از خوشبختی و خوشی هات بگی شک نکن میشه ولی حوصله میخواد

انشالله عزیزم انشالله تاپیک بزنی از خوشبختی و خوشی هات بگی شک نکن میشه ولی حوصله میخواد

فدای دل مهربونت بشم...انشاءالله همگی باهمدیگ..تنها حوصله نیس ک جوونیتو سلامتیتو هم باید بزاری...همه مردا مرد نیستن آدمم نیستن

فدای دل مهربونت بشم...انشاءالله همگی باهمدیگ..تنها حوصله نیس ک جوونیتو سلامتیتو هم باید بزاری...همه ...

خدانکنه عزیز دلم

دقیفا همینه

از خیلی چیزا باید بزنی

مامان من ۳۰ساله با اخلاقای بد پدرم سوخت و ساخت خیلیاشو عوض کرد

اما دیگه شکسته شد