2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 174 پست
حالا فامیلای خودته دوس داری بهشون بگی ترشیده ب خودت مربوطه .... ولی خب خودت جواب خودت رو دادی دیه . ...

عاشق جواب دادنت شدم عشقم😄❤

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیز من متاهلم و در مورد دخترم هم فعلا که چهارسالشه ولی با توجه به موقعیت خودم و همسرم فکر نمیکنم ...

اره مهندسا صف بستن دنبال شما ..اخرشم مجبور میشید به زور شوهرش بدین بیخیال عزیزم 

اگ شغل با کلاس تری داشت و تحصیلات داشت بنگاهی رو اصلا روت نمیشد بگی عزیز ... از ملاکاش فقط پول بابا ...

نظرای چرت نمیدم راجب بقیه ..بلد نیستی برو از تاپیکم بیرون ..همون پولم ک داره ک خیلیاتون هلاک پولید صب تا شب 

داداشت بهتره اون پول تو جیبی هایی که بابات بهش میده رو جمع کنه بعد خواست زن بگیره لازمش میشه😁

خوبه همونو داره مادر بزرگ بهتره بری بخابی صب باید جوراب ببافی برا نوه هات

نووه من بی شوهر بمونه بهتره که یک دلال بیاد خواستگاریش😁

خودتونم ک واس خونه دنبال همون دلال میگردین اونم با کلی خاهش ..

دلال اسمش بد دررفته ولی پولش خیلی خوبه

از وقت خابت نگذره مادربزرگ 

نتیجه ی اخلاقی این تاپیک: اگر دختر دارید 1.هر کس پسر داره اصلا باهاش تماس نگیرید،حرف نزنید،اصلا دی ...

اره واقعا. از ترس امثال ایناست که ادم نمیتونه به همکار یا فامیلش سلام کنه چون بعدش میگن این میخواد خودشو بندازه بهمون.

حالم بهم میخوره از این طرز تفکر قدیمی و مضخرف

اگ شغل با کلاس تری داشت و تحصیلات داشت بنگاهی رو اصلا روت نمیشد بگی عزیز ... از ملاکاش فقط پول بابا ...

حاالا این پول پول که اسی میکنه معلوم نیست اصلا چقدر سرمایه رو میگه 

شاید یک پرایدی خریده براش یک ده میلیونی ته حسابش باشه

تنها نقطه یکم قوتش باباشه ک اونم خودم تور کردم 😂😎😂😂😂😂😂 نگاشم نمیکنی 

اره ارواح خودت...راست میگن یک عده ادم از حسادت میترکن تو این سایت ...پیداشون کردم 

حاالا این پول پول که اسی میکنه معلوم نیست اصلا چقدر سرمایه رو میگه  شاید یک پرایدی خریده براش ...

اره خب من خیلیارو میشناسم از وقتی پرایدشون شد پژو فاز پولداری برداشتت😂اینم از هموناست.

حاالا این پول پول که اسی میکنه معلوم نیست اصلا چقدر سرمایه رو میگه  شاید یک پرایدی خریده براش ...

پرایدو ک باید برا نوه ات بخری اگ میگی دلال باید بدونی کمتر ماشینشون به اندازه سرمایه کل فامیلتونه😎