2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 174 پست
نظرای چرت نمیدم راجب بقیه ..بلد نیستی برو از تاپیکم بیرون ..همون پولم ک داره ک خیلیاتون هلاک پولید ص ...

معرفی میکنم خانواده تازه ب دوران رسیده 

دیرین دیرین ...

از اون موقع خودشو با پول باباش جرررررر داد 😂😐😂

کی هلاک پوله ؟ اگ شما با دلالی پولدار شدین ما با تحصیلات پولدار شدیم ... اگ بابای تو ماشین از یکی میگیره و فقط بلده دو برابرش بفروشه به یکی دیه ، عزیزم من تازه پدربزرگم با جراحی و درس پولدار شده ... 

#تازه ب دوران رسیده نباشیم 

خودتونم ک واس خونه دنبال همون دلال میگردین اونم با کلی خاهش .. دلال اسمش بد دررفته ولی پولش خیلی خو ...

حاالا خوبه شما دلالا یک ضرب المثلی یاد گرفتین که میگید اسمش بد رفته پولش خوبه 

جوری پول پول میکنی انگار هر کی اینجاست هیچی نداره فقط شما مال و منال دنیا دارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب من خیلیارو میشناسم از وقتی پرایدشون شد پژو فاز پولداری برداشتت😂اینم از هموناست.

کافر همه رو ب کوی خویش پندارد ..حالا توام چون همین کارو کردی فک میکنی همه مث توان

معرفی میکنم خانواده تازه ب دوران رسیده  دیرین دیرین ... از اون موقع خودشو با پول باباش جررررر ...

البته لفظ تازه به دوران رسیده برای کسیه که به یه جایی رسیده باشه. استارتر به کجا رسیده خدایی؟😂😂

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
حاالا خوبه شما دلالا یک ضرب المثلی یاد گرفتین که میگید اسمش بد رفته پولش خوبه  جوری پول پول می ...

ربطی نداره من اینجا درد و دلی کردم و بحث اصلا پول نبود منتها جمع ترشیدگان بهشون برخورد واقعا ببخشید 

حالا داداششو مسخره نکنید،شغلشم همینطور،هر شغلی در جای خودش ارزشمنده ولی انصافا استارتر شرایط برادر شما اطراف ما اصلا اوکازیون محسوب نمیشه که دختر دارا به خاطرش اینقدر خودشونو خار کنن!یه کم ظرفیتتون رو بالا ببرید که با اندک موفقیت یا داشته ای اونقدر خودتونو گم نکنید که دیگران بهتون احترام میذارن در موردشون همچین تفکرات عجیب غریبی داشته باشید! 

معرفی میکنم خانواده تازه ب دوران رسیده  دیرین دیرین ... از اون موقع خودشو با پول باباش جررررر ...

ارره جوری پول پول میکنه فکر میکنه حالا چه خبره 

معلومه که تازه به دوران رسیدست و ندید پدید 

کافر همه رو ب کوی خویش پندارد ..حالا توام چون همین کارو کردی فک میکنی همه مث توان

من اصلا قابل مقایسه باتو نیستم😂خدانکنه اینقدر بیچاره بشم که خودمو باتو مقایسه کنم

من اصلا قابل مقایسه باتو نیستم😂خدانکنه اینقدر بیچاره بشم که خودمو باتو مقایسه کنم

ن بابا بیچاره ک خوبه تو رددد دادی منم تو رو در سطح خودم نمیبینم ک باهات حرف بزنم برو بیرون چرتم نگو ..

به اونجایی ک تو داری میسوزی ..اب خنک بیارم؟

من چرا باید بخاطر تو بسوزم؟😂😂

عه وا یادم نبود حتما بخاطر بابای پولدارت و داداش دلالت باید بسوزم😂😂😂😂