lovefe مدیر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 عنوان داداشم | مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 174 پست سلام داداشم همه چیزش خوبه حالا تو فامیلمون چند تا دختر مجرد داریم اینام خانوادشون هی به این زنگ میزنن دعوتش میکنن حالا مونده کدوم انتخاب کنه ..همشونم خوبن .. 1400/09/01 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل۹۸ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 حالا فامیلای خودته دوس داری بهشون بگی ترشیده ب خودت مربوطه .... ولی خب خودت جواب خودت رو دادی دیه . ... عاشق جواب دادنت شدم عشقم😄❤ لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 نه عزیز من متاهلم و در مورد دخترم هم فعلا که چهارسالشه ولی با توجه به موقعیت خودم و همسرم فکر نمیکنم ... اره مهندسا صف بستن دنبال شما ..اخرشم مجبور میشید به زور شوهرش بدین بیخیال عزیزم
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 الان ک دنبال پولید همتون تا میبینید ذوق میکنید داداشت بهتره اون پول تو جیبی هایی که بابات بهش میده رو جمع کنه بعد خواست زن بگیره لازمش میشه😁
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 اگ شغل با کلاس تری داشت و تحصیلات داشت بنگاهی رو اصلا روت نمیشد بگی عزیز ... از ملاکاش فقط پول بابا ... نظرای چرت نمیدم راجب بقیه ..بلد نیستی برو از تاپیکم بیرون ..همون پولم ک داره ک خیلیاتون هلاک پولید صب تا شب
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 دلال بدون تحصیلات و پدر پولدارو خوب اومدی😁 تنها نقطه یکم قوتش باباشه ک اونم خودم تور کردم 😂😎😂😂😂😂😂 نگاشم نمیکنی
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 شما بهتره واس نوه ات شوهر پیدا کنی😊 نووه من بی شوهر بمونه بهتره که یک دلال بیاد خواستگاریش😁
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 داداشت بهتره اون پول تو جیبی هایی که بابات بهش میده رو جمع کنه بعد خواست زن بگیره لازمش میشه😁 خوبه همونو داره مادر بزرگ بهتره بری بخابی صب باید جوراب ببافی برا نوه هات
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 نووه من بی شوهر بمونه بهتره که یک دلال بیاد خواستگاریش😁 خودتونم ک واس خونه دنبال همون دلال میگردین اونم با کلی خاهش ..دلال اسمش بد دررفته ولی پولش خیلی خوبهاز وقت خابت نگذره مادربزرگ
عسل۹۸ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 نتیجه ی اخلاقی این تاپیک: اگر دختر دارید 1.هر کس پسر داره اصلا باهاش تماس نگیرید،حرف نزنید،اصلا دی ... اره واقعا. از ترس امثال ایناست که ادم نمیتونه به همکار یا فامیلش سلام کنه چون بعدش میگن این میخواد خودشو بندازه بهمون.حالم بهم میخوره از این طرز تفکر قدیمی و مضخرف لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 اگ شغل با کلاس تری داشت و تحصیلات داشت بنگاهی رو اصلا روت نمیشد بگی عزیز ... از ملاکاش فقط پول بابا ... حاالا این پول پول که اسی میکنه معلوم نیست اصلا چقدر سرمایه رو میگه شاید یک پرایدی خریده براش یک ده میلیونی ته حسابش باشه
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 تنها نقطه یکم قوتش باباشه ک اونم خودم تور کردم 😂😎😂😂😂😂😂 نگاشم نمیکنی اره ارواح خودت...راست میگن یک عده ادم از حسادت میترکن تو این سایت ...پیداشون کردم
عسل۹۸ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 حاالا این پول پول که اسی میکنه معلوم نیست اصلا چقدر سرمایه رو میگه شاید یک پرایدی خریده براش ... اره خب من خیلیارو میشناسم از وقتی پرایدشون شد پژو فاز پولداری برداشتت😂اینم از هموناست. لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 حاالا این پول پول که اسی میکنه معلوم نیست اصلا چقدر سرمایه رو میگه شاید یک پرایدی خریده براش ... پرایدو ک باید برا نوه ات بخری اگ میگی دلال باید بدونی کمتر ماشینشون به اندازه سرمایه کل فامیلتونه😎