2777
2789

چند باری شک کرده بودم ، ولی چون خیلی دور از همیم و دیر به دیر همو میبینیم، اطمینان پیدا نمیکردم ، ولی مریضه بنده خدا، با دو تا روانپزشک هم صحبت کردم و شرایطشو توضیح دادم ، گفتن پارانوییده و دوقطبی.....

رفتاراش اصلا عادی نیست ، توهم توطئه داره ، فکر میکنم همکاراش براش توطئه و نقشه میچینن تا از کار بیکارش کنن، فکر میکنه مکالماتش شنود میشه، تو خونه آروم حرف میزنه ، میگه شنود کار گذاشتن! چند بار دستگاه آورد انداختن تو خونه تا ببینن شنود نصب هست یانه!!!! به طرز بیمارگونه ای ولخرج و بی برنامس، همه شناختنش و از اخلاقش سواستفاده میکنن، پول میگیرن و پس نمیدن ، مبالغ بالا،برای خانوادش و دوستاش بی حد و مرز خرج میکنه ، فکر میکنه تعقیبش میکنن تو خیابون ، تو خونه چراغارو خاموش میکنه ، فکر میکنه دید میزنن، فقط جایی که نشستیم روشن میمونه ، خرید میکنه ، مثلا چند میلیون میده کتاب ، یا لباس ولی حتی دست بهشون نمیزنه! رابطه ی جنسیش با من بسیار سرد و ضعیفه، سالی یه بار یهو میبینی پشت سره هم رابطه خواست!!!دائم مضطرب و پریشونه، انقدر استرس وارد میشه بهش که نه میخوره ، نه حرف میزنه ، از استرس شدید استفراغ میکنه ، تهوع میگیره ، تپش قلب وحشتناک میگیره ، حرف خودکشی رو پیش میکشه ، دوست داره تنها باشه ، امروز تو یه تیکه کاغذ از من طلب حلالیت کرد!!!!! یهو!!!!! بعد میگه من میدونم میخوان منو از کار برکنار کنن! من خودمو میکشم!!!!روزی دو سه بسته سیگار میکشه ! 

یعنی خیلی سخته زندگی با همچین آدمی 

از طرفی خیلی دلم بحالش میسوزه ، میشینم باهاش حرف میزنم ، ولی قبول نداره بره دکتر ، میگه نه مطمئنم توطئه چیدن برام!!! میگم الان نه ساله همین حرفارو میگی، هیچی هم نشده!!!! سکوت میکنه پامیشه میره 

من جات اینو حس کردم 

این اضطرابو 

تنشو 

چقدر سخته

و چقدر برا خود همش ت سختترع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما ببرش دکتر.کمکش کن مریضه خدابهش شفابده و به شمام صبر...اگه دکتر نرفت خودتون برید خصوصیاتشو بگید دارو داد یواشکی بریزین توی چای آبمیوه جیزی بدین بخوره تا ارومتربشه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.