2777
2789
عنوان

کمک..!

230 بازدید | 28 پست

سلام

آاااااام ، کمک می‌خوام ، متن بلنده خوشحال میشم بخونید و هر چی به ذهنتون میرسه رو بگید

من هجده سالمه 

تو زندگیم خیلی درد کشیدم ، از سرطان و بیماری های خاص گرفته تا اتفاقات عجیب و غریب و ترسناک 

ولی نمیخوام در مورد اون صحبت کنم 

می‌خوام کاری که خانوادم باهام کردن و میکنن رو بگم

می‌خوام بگم خانوادم منو از چهار سالگی فرستادن کلاس زبان ، اونوقتی که فارسی بلد نبودم حرف بزنم ، و اینقدر اذیتم کردن که الان که هیجده سالمه از زبان متنفرم و با اینکه خیلی نیازم میشه نمیتونم بخونم و خانوادمو مقصر میدونم

کلاس خطاطی میرفتم تو هفت سالگی کم سن ترین و خوش خط ترین تو استان شدم و با همون سن مدرک فوق مقدماتی قلم مرکبه ایرانو گرفتم ولی بعد داشتم بیشتر جلو میرفتم مادرم دیگه نذاشت برم و گفت بچه ای و باید برای مدرسه ی تیزهوشان بخونی و نذاشت دیگه برم

کیو سه ی جودو دارم تو سال نود ، یعنی الان مدرکم در حد دان سه ی جودو ی الانه ، اینم بخاطر تیزهوشان نداشتن دیگه برم اونم تو سن ده سالگی بود ، و من تو سن خودم بهترین بودم و با بچه های راهنمایی مسابقه میدادم

دان یک کاراته گرفتم ، استادم خودشو کشت که منو برای انتخابی تیم ملی ببره و ببره تهران و حرفه ای آموزش بده ولی باز هم خانوادم نذاشتن و گفتن خطرناکه و کف پات صافه و از این حرفا و نذاشتن ادامه بدم

تو سبک کلاسیک و متد سوزوکی گیتار موسیقی کار میکردم تو تابستونه ساله دهم

اونقدر خوب بودم و تمرین میکردم که استادم میخواست بعد چهارماه منو معرفی کنه به فنی حرفه ای که مدرک بگیرم 

بعد خودش از ترکیه برام مدرکه بین المللیه سوزوکی گیتار بگیره که بتونم هر جای دنیا کلاس بگیرم و یا آموزش بدم ولی باز خانوادم به بهونه ی کلاس آنلاین بده و نمیشه ، پولمون الکی خرج میشه نذاشتن ادامه بدم

بعد رفتم آهنگسازی و خوانندگی و خیلی هم موفق بودم ولی سبکش به فاز و رسمه خانوادم نمی‌خورد

تو شیش ماه هفت هزار تا فالوور داشتم ، یه ترک هم ساختم که تو ساند کلاد تو بیست و چهار ساعت بالای شیشصد بار شنیده شد 

ولی چون دوست نداشتن ، اونقدر اذیتم کردن تا مجبور شدم پیجمو ببندم

اون موقع ها هم قبل گیتار و موسیقی و خوانندگی و کاراته

تیزهوشان هم قبول شدم ولی درسم متوسط بود و برای دبیرستان خانوادم تصمیم گرفتن منو بیارن غیر دولتی یه مدرسه ی بهتر از تیزهوشان

سال دهم به خودم قول دادم که درس بخونم 

اینهمه کار کردم ولی جلومو به هر بهونه ای گرفتن

درس بخونم لااقل یکم آزادم بذارن

درس میخوندم 

سال دهم روزی دوازده ساعت

و ترم اول شدم اول تو بین سه تا کلاس تجربی و دو تا ریاضی و یدونه انسانی اونم تو اون مدرسه 

ولی باز هم مادرم بهم گفت خب که چی ، تیز هوشان بودی چرا هیچ غلطی نمی‌کردی ، الان شاید بین چندتا خنگ اول شدی 

از درس هم متنفر شدم 😔

از همه چی متنفر شدم 

الان زمانه کنکورم رسیده

و هیچ اشتیاق و علاقه ای ندارم 

نمی‌دونم چیکار کنم 

نمی‌دونم😔😔😔😔😔

اونقدر هم زندگیم دردناک و عجیب غریبه 

اونقدر درد کشیدم تو این زندگیه کوفتی

سرطان

تو مالزی بعد از مسابقات گم و گور شدم دو سه روز 

دلم هزار بار شکست

پنج شیش تا از دوستام به دلایل مختلف مردن😔😔

و ... که نمیخوام بیشتر از این طولانیش کنم

حتی مجبور به خودکشی هم شدم ولی موفق نبود 

پشیمون هم نیستم 

چیکار کنم 😔

خستم

خیلی 

خیلی زیاد

هر کار کنم بازم یه چی دیگه می‌خوان

الآنم همه آرزو هامو ول کردم دارم درس میخونم مثلا 

تجربی ، چیزی که ازش متنفرم ، میگن چون باهوشم باید تجربی بخونم

مگه تقصیر منه که فرق دارم ، مگه تقصیر منه که استعداد هام چیزایی هستن که خانوادم بهشون اهمیت نمیدن😔😔😔😔😔😔

چیکار کنم 

زندگیمو باختم

امسال هم چیزی قبول نشم 

سال بعد وقت دارم ، سال بعد بگذره باید گم شم برم سربازی

چیکار کنم 😔😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولن اینکه برادر من شما کف پات صافه پس سربازی رو خط بزن

ثانیا درسته خانواده مهمه ولی نباید ک فرمون رو بدی دست خانواده،ببین خودت چی علاقه داری کاری ک خودت دوست داری رو انجام بده،این کارایی ک تو گفتی من با خوندنش مخم سوت کشید 

حالا هم اگه واقعا ب رشتت علاقه ای نداری برو تغییر رشته بده ،۱۸ سالته بچه ک نیستی 

گذشته رو هم فراموش کن ایندتو بساز ،طوری ک ۳۰ سالت شد بگی عهه خوب شدا خودمو نجات دادم ،بزرگ شو

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
اووووووو پسری 18سالت تموم شد اختیارت دست خودته سخت نگیر

بهم میگن بچه زاییدیم ، میخوایم یه چیز بشه بهش افتخار کنیم ، کدوم آزادی ، فقط از داد و بیداد و حرص و جوش همیشه از گلوم خون میاد تو خونه و موهام همه سفید شده

اولن اینکه برادر من شما کف پات صافه پس سربازی رو خط بزن ثانیا درسته خانواده مهمه ولی نباید ک فرمون ...

سربازی قبلان معاف میکردن ، الان شده باشه میبرن دو سال یه جا ازت مثل خر کار میشکن 

بعد اینکه از بزرگ و عاقل و قوی بودن خسته شدم ، از این که همیشه منطقی و مغرور و خاص باشم خسته شدم دلم یه سایه میخواد برم زیرش ، یه کسی که مواظبم باشه ، خسته شدم از بس مواظبه همه بودمو خودم زخم خوردم

، از هر رشته ای هم متنفرم اصلا نمیتونم

دست خودم نیست 

سربازی قبلان معاف میکردن ، الان شده باشه میبرن دو سال یه جا ازت مثل خر کار میشکن  بعد اینکه از ...

حق داری

تلاش کن این امسالو قبول شی بری 

مستقل شی ،اون موقع زندگیت اروم میشه منم مثل توام ،ولی این چالش های کودکیم رو نداشتم چند ماهیه شروع کردن منم شما شما کنکور تجربی 

خودم اصلا دوسش ندارم ولی مجبورم بخونم ک قبول شم برم 

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
حق داری تلاش کن این امسالو قبول شی بری  مستقل شی ،اون موقع زندگیت اروم میشه منم مثل توام ،ولی ...

نمیذارن مستقل بشم ، باهاشون جنگیدم ، ولی نشد ، حتی یه مدت برنامه نویسی کردم ، ماهی دوازده سیزده میلیون در آمد داشتم ، برای ایتالیا برنامه مینوشتم ،موقعیت بود برم ترکیه ، حتی کارام آماده شده بود که برم آلمان زندگی کنم ولی گفتن دوریت سخته ، باید باشی به موقعش ، الان بچه ای و فلان و آخرش هیچی که هیچی  ، همه چی یادم رفت ، همه ی رابط هام هم از دست دادم ، اعتبار هم از دست دادم

دیگه جون ندارم برا تلاش کردن ، همین الان یه آچار فرانسم

دیگه نمیدونم چی از جونم می‌خوان

یه آدم دیگه باید چیکار کنه ، من رویا های صد نفر مختلف رو یه جا تو خودم جمع کردم باز هر روز یه چی جدید از آدم می‌خوان

هعیی😔

نمیذارن مستقل بشم ، باهاشون جنگیدم ، ولی نشد ، حتی یه مدت برنامه نویسی کردم ، ماهی دوازده سیزده میلی ...

حق داری،میدونم تاپیکتو خوندم و درمورد اون دختر هم باید بگم واقعا متاسفم...

شرایط سختی داری اما خودتو نباز

حق داری،میدونم تاپیکتو خوندم و درمورد اون دختر هم باید بگم واقعا متاسفم... شرایط سختی داری اما خودت ...

😔😔😔 یادم اومد اشکم در اومد😔😔

باشه 😔😔

خودمو باختم تموم شد رفت ، الان نمی‌دونم چجوری از اول شروع کنم😔

در کل مرسی 

دختر آشوب

😔😔😔 یادم اومد اشکم در اومد😔😔 باشه 😔😔 خودمو باختم تموم شد رفت ، الان نمی‌دونم چجوری از اول ش ...

اشک نریز ،اشک ریختن چیزی رو درست نمیکنه

با چند تا ادم سن بالا بگرد 

الان محکم بلند شو یه یا علی بگو این دفعه واسه خودت واسه نجات خودت بخون، بخون ک بری تموم بشه بره به حرف هیچکس هم گوش نده،درگیر احساسات هم نشو 

😔😔😔 یادم اومد اشکم در اومد😔😔 باشه 😔😔 خودمو باختم تموم شد رفت ، الان نمی‌دونم چجوری از اول ش ...

خاهش میکنم🌿

اشک نریز ،اشک ریختن چیزی رو درست نمیکنه با چند تا ادم سن بالا بگرد  الان محکم بلند شو یه یا ع ...

اینکه میگم سن بالا، مثلا یه مرد سن بالای موفق

اینا خیلی بلدن ،ببین چی ساختن از من حتی دیگه خودمم برا خودمم مهم نیستم🙂👩‍🦯

فقط یکم اراده داشته باش ،قوی باش 

بی احساس باش ،باووور کن این دنیا و ادماش ارزششو ندارن ک احساستو براشون  هدر بدی ،اصلا  ظالم باش خشک باش 

اینکه میگم سن بالا، مثلا یه مرد سن بالای موفق اینا خیلی بلدن ،ببین چی ساختن از من حتی دیگه خودمم بر ...

اتفاقا حالا که حرف ازش شد خیلی عوضیم تو روابط ،

مغرور عصبی و سنگدل و خیلی خیلی منطقی

الآنم از رو تنهاییه زیاد به این سایت و آدماش پناه آووردام

ولی کسی که خودشو برام ثابت کنه میمیرم براش بدجوری دل نازک و یه جوری که دوست ندارم تعریف کنم میشم

آدمای سن بالا هم حرفاشون تکراریه ، بعضیا هم ناتوانیه خودشونو به اسم تجربه میزنن تو سره جوونا که نمیشه و نمیتونی در صورتی که خودشون تواناییشو نداشتن ، دوتا همسن بیشتر همو درک میکنن ، این حاله آدمو خوب میکنه

درکل ، شاید امشب تا صبح از حرص و خشم و اشک خوابم نمیبرد 

مرسی 🙏🏻

همین که یکی بود حرفامو شنید کافیه ، آرومم می‌کنه

برات آرزوی موفقیت میکنم

درضمن حرفات برام مهم بود ، فقط بودنش کلی آرومم کرد

نگو مهم نیستی

یکی طلبت ، خدا طلبمو بهت میده ، موفق باشی

هوم

بازم مرسی

اتفاقا حالا که حرف ازش شد خیلی عوضیم تو روابط ، مغرور عصبی و سنگدل و خیلی خیلی منطقی الآنم از رو ت ...

خاهش میکنم

اوم راست میگی،همه چیو دایورت کن ب چپت و بگیر بخواب،حرف دیگه ای داشتی من هستم ،خودتی و خودت 

👩‍🦯🚬ماک خواب نداریم شما بخواب

شب خوش