سلام خانوما شما ماماناتون به خودشون میرسن؟ از لحاظ لباس و آرایش و بیرون رفتن و خرید کردن؟ من مامانم اصلا اینطور نیست الان چند ساله یه آرایشگاه نمیره اگه منم بندش نکنم با موچین یه کم خودشو تمیز میکنه و تمام اصلا برای خودش لباس نمیخره لباساش همه قدیمی شدن ولی میپوشه پولشو داره ولی نمیخره میگه دوست ندارم عاشق ظرفه تو خونه کلی ظرف داره که حتی یه بارم دست نزده ولی بازم میخره یه لوازم آرایش نداره هرچند روز درمیون موهاشو شونه میکنه کلا اصلا به خودش نمیرسه دلم میخاست یه مامان شاد و به روز داشتم😭😭
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خب منم دلم یه مامان به روز میخاد دلم برای بابام میسوزه خب اونم دل داره دوست داره زنش به خودش برسه همسایمون همسرش فوت شدست ولی کلی به خودش میرسه خب برای دل خودش خیلی هم خوبه به خدا آرزومه با مامانم دوتایی بریم ارایشگاه
به زورم ببرمش هیچی نمیخره حتی نمیزاره منم براش بخرم اگه چیزی براش بگیرم ناراحت میشه چند وقت پیش بهش دوتا لباس زیر تمیز و دست نزده دادم تازه خریده بودم ناراحت شد گفت من میخام چیکار خودم دارم حاضره لباس زیرای قدیمی و کش در رفته خودشو بپوشه ولی من براش گرفتمو دست نمیزنه
خسیس نیس؟ بهش بگو باید به خودت برسی چه ارزشی داره ابنجور زندگی کردنی براش بازم بخر مناسبتارو هدیه ...
نمیدونم چیزایی که دوست داره مثل ظرف براش خوب خرج میکنه حاضره از غذاش بزنه ولی ظرف بخره ولی ازش استفاده نمیکنه یعنی دل نداره ولی لباس نه به زور شاید دوتا تیکه پارچه ببره خیاطی ولی بازم دلش نمیکشه براش بدوزن کلا دوست نداره رو خودش خرج کنه