2777
2789
عنوان

مامان خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 22 پست
بزار راحت باشه

خب منم دلم یه مامان به روز میخاد دلم برای بابام میسوزه خب اونم دل داره دوست داره زنش به خودش برسه همسایمون همسرش فوت شدست ولی کلی به خودش میرسه خب برای دل خودش خیلی هم خوبه به خدا آرزومه با مامانم دوتایی بریم ارایشگاه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خب منم دلم یه مامان به روز میخاد دلم برای بابام میسوزه خب اونم دل داره دوست داره زنش به خودش برسه هم ...

عزیزم همینجور که شما دوست داری به خودت برسی اونم دوست نداره به خودش برسه اون به شما گیر میده و بگه به خودت نرس؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همینجور که شما دوست داری به خودت برسی اونم دوست نداره به خودش برسه اون به شما گیر میده و بگه ب ...

آره بعضی اوقات میگه چه قدر آرایشگاه میری چه قدر لباس میخری از نظرش اینکارها یعنی پول هدر دادن

آره بعضی اوقات میگه چه قدر آرایشگاه میری چه قدر لباس میخری از نظرش اینکارها یعنی پول هدر دادن

ی بار بزور ببرش

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ی بار بزور ببرش

به زورم ببرمش هیچی نمیخره حتی نمیزاره منم براش بخرم اگه چیزی براش بگیرم ناراحت میشه چند وقت پیش بهش دوتا لباس زیر تمیز و دست نزده دادم تازه خریده بودم ناراحت شد گفت من میخام چیکار خودم دارم حاضره لباس زیرای قدیمی و کش در رفته خودشو بپوشه ولی من براش گرفتمو دست نمیزنه

به زورم ببرمش هیچی نمیخره حتی نمیزاره منم براش بخرم اگه چیزی براش بگیرم ناراحت میشه چند وقت پیش بهش ...

خسیس نیس؟

بهش بگو باید به خودت برسی چه ارزشی داره ابنجور زندگی کردنی

براش بازم بخر مناسبتارو هدیه بده

ناراحتم شد بگو باید بپوشی 

خسیس نیس؟ بهش بگو باید به خودت برسی چه ارزشی داره ابنجور زندگی کردنی براش بازم بخر مناسبتارو هدیه ...

نمیدونم چیزایی که دوست داره مثل ظرف براش خوب خرج میکنه حاضره از غذاش بزنه ولی ظرف بخره ولی ازش استفاده نمیکنه یعنی دل نداره ولی لباس نه به زور شاید دوتا تیکه پارچه ببره خیاطی ولی بازم دلش نمی‌کشه براش بدوزن کلا دوست نداره رو خودش خرج کنه

نمیدونم چیزایی که دوست داره مثل ظرف براش خوب خرج میکنه حاضره از غذاش بزنه ولی ظرف بخره ولی ازش استفا ...

مامانت افسرده نیس؟

عجیبه والا

بهش بگو بهترین ظرفارو بیاره توش غذا بخورین حداقل اونارو استفاده کنین