2777
2789
عنوان

زایمان

147 بازدید | 38 پست

خانما به جز اینکه بچه بریچ یا دوقلو باشه 

که سزارین میکنن،چجوری امکان داره سزارین شه طرف.یعنی باید چند ساعت درد طبیعی بکشه و سزارین بشه؟

بجز سزارین انتخابی ک هزینش سرسام آوره🥲

من از الان میترسم از طبیعی😭😭😭

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بالای ۴کیلو باشه 

یا خدایی نکرده ضربان قلبش ضعیف بشه یا بند ناف بپیچه دور گردنش یا هم اینکه مدفوع کنه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

تپل باشه

مدفوع کرده باشه

بند ناف دور گردنش پیچیده باشه

لگنت مناسب نباشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بچه بالای ۴کیلو باشه  یا خدایی نکرده ضربان قلبش ضعیف بشه یا بند ناف بپیچه دور گردنش یا هم اینک ...

چه همه دلیل دیگ داشته من نمیدونستم😅

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

من اصلا ب طبیعی فکر نمیکنم انقد ک میترسم ازش 

از همون اول گفتم فقط سزارین میخام ب شوهرمم گفتم وظیفته پولشو جور کنی قرار نیس همه دردای بچه دار شدن مال من تنها باشه ک تو هم یه کم سختی بکش 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
تپل باشه مدفوع کرده باشه بند ناف دور گردنش پیچیده باشه لگنت مناسب نباشه

اخه من شنیدم لگن کوچیک هم باشه بازم باید درد طبیعی بکشی بعد سز بشی 😪

اخه من شنیدم لگن کوچیک هم باشه بازم باید درد طبیعی بکشی بعد سز بشی 😪

وااا

بخاطر هزینش نمیری سز؟؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من اسم داشتم دکتر داخلی بهم برگه سزارین داد  امابیمارستان قبول نکرد 16ساعت درد کشیدم طبیعی

دقیقا دکتر منم همینو گفت