فریماه401 مدیر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 38 پست خانما به جز اینکه بچه بریچ یا دوقلو باشه که سزارین میکنن،چجوری امکان داره سزارین شه طرف.یعنی باید چند ساعت درد طبیعی بکشه و سزارین بشه؟بجز سزارین انتخابی ک هزینش سرسام آوره🥲من از الان میترسم از طبیعی😭😭😭 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚 1400/09/01 | 17:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 وااا بخاطر هزینش نمیری سز؟؟ اره.خب خیلی سخت سزارین میکنن .مگه دلایلی ک بقیه گفتن باشه...سزارین انتخابی بیمارستان مهرگان مشهد ۱۴تومن شنیدم آخه خیلیه دیگ 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
tabassom111 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 9671 نترس از طبیعیسعی کن بدنت رو آماده کنی که نخوای زیاد درد بکشی و آخرشم ببرنت سزارینمن سه تا طبیعی آوردم Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
1370sama عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 1095 نترس از طبیعی سعی کن بدنت رو آماده کنی که نخوای زیاد درد بکشی و آخرشم ببرنت سزارین من سه تا طبی ... سلام عزیزم رفتی سنو؟
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21254 خب خیلی سخت سزارین میکنن .مگه دلایلی ک بقیه گفتن باشه...سزارین انتخابی بیمارستان مهرگان مشهد ۱۴تومن ... اره خیلیهمن شهر ری ۶تومن عمل کردم خیلی عالی بود ولی تو شناسنامه دخترم همون شهر ری خورد😕 من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
tabassom111 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 9671 سلام عزیزم رفتی سنو؟ سلامنه هنوز😅😁 Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 نترس از طبیعی سعی کن بدنت رو آماده کنی که نخوای زیاد درد بکشی و آخرشم ببرنت سزارین من سه تا طبی ... من هرروز پیاده روی دارم چون شاغلم خیلی تحرک دارم امیدوارم اینا تاثیرداشته باشه 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7531 بچه بالای ۴کیلو باشه یا خدایی نکرده ضربان قلبش ضعیف بشه یا بند ناف بپیچه دور گردنش یا هم اینک ... من بند ناف سه دور دور گردنش بود بازم به زور طبیعی زایمانم کرد دکتر نامرد 24 ساعت تو زایشگاه بودم آمپول فشار زدن دردم شروع نشد به زور وکيوم زایمان کردم 😔😠
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 اره خیلیه من شهر ری ۶تومن عمل کردم خیلی عالی بود ولی تو شناسنامه دخترم همون شهر ری خورد😕 اگر انقدرا میبود خیلی عاالی بود الان طبیعی خصوصی اینقدره مشهد.مثل بنت الهدی و مهرگان ... 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 من بند ناف سه دور دور گردنش بود بازم به زور طبیعی زایمانم کرد دکتر نامرد 24 ساعت تو زایشگاه ب ... اخی.بچه طفلی 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7531 اخی.بچه طفلی خودم بدتره حالم داغون شده روانم بعد از دو سال
miinnaaa عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 6971 من بند ناف سه دور دور گردنش بود بازم به زور طبیعی زایمانم کرد دکتر نامرد 24 ساعت تو زایشگاه ب ... اون دیگه از بیشعوری دکتر بوده دوستم تو ۴۲هفته بود درد طبیعی نداشت دو دور بند ناف پیچیده بود دور گردن بچه اش اورژانسی سزارین شد ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ مــــن ؏شــ♡ـقرو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7531 اگر انقدرا میبود خیلی عاالی بود الان طبیعی خصوصی اینقدره مشهد.مثل بنت الهدی و مهرگان ... من که هرچقدر گشتم هیچ دکتری تو مشهد نبود که اختیاری سز کنم و گرنه میرفتم البته دو سال پیش
tabassom111 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 9671 من هرروز پیاده روی دارم چون شاغلم خیلی تحرک دارم امیدوارم اینا تاثیرداشته باشه از هفته ۳۸ ورزشارو خوب باید انجام بدینانشاءالله که زایمانتون راحته Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 خودم بدتره حالم داغون شده روانم بعد از دو سال راس میگی بعضیا واقعا دلشون سنگه اصلا مهم نیست طرف چقدر اذیت بشه.همم اینک اخه ما میخوایم هزینه بدیم اینا زورشون میاد 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚