2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 38 پست
وااا بخاطر هزینش نمیری سز؟؟

اره.خب خیلی سخت سزارین میکنن .مگه دلایلی ک بقیه گفتن باشه...سزارین انتخابی بیمارستان مهرگان مشهد ۱۴تومن شنیدم آخه خیلیه دیگ

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی سخت سزارین میکنن .مگه دلایلی ک بقیه گفتن باشه...سزارین انتخابی بیمارستان مهرگان مشهد ۱۴تومن ...

اره خیلیه

من شهر ری ۶تومن عمل کردم 

خیلی عالی بود ولی تو شناسنامه دخترم همون شهر ری خورد😕

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نترس از طبیعی سعی کن بدنت رو آماده کنی که نخوای زیاد درد بکشی و آخرشم ببرنت سزارین من سه تا طبی ...

من هرروز پیاده روی دارم چون شاغلم خیلی تحرک دارم امیدوارم اینا تاثیرداشته باشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
بچه بالای ۴کیلو باشه  یا خدایی نکرده ضربان قلبش ضعیف بشه یا بند ناف بپیچه دور گردنش یا هم اینک ...

من بند ناف سه دور دور گردنش بود بازم به زور طبیعی زایمانم کرد دکتر نامرد 

24 ساعت تو زایشگاه بودم آمپول فشار زدن دردم شروع نشد به زور وکيوم زایمان کردم 😔😠

اره خیلیه من شهر ری ۶تومن عمل کردم  خیلی عالی بود ولی تو شناسنامه دخترم همون شهر ری خورد😕

اگر انقدرا میبود خیلی عاالی بود الان طبیعی خصوصی اینقدره مشهد.مثل بنت الهدی و مهرگان ...

من بند ناف سه دور دور گردنش بود بازم به زور طبیعی زایمانم کرد دکتر نامرد  24 ساعت تو زایشگاه ب ...

اخی.بچه طفلی

من بند ناف سه دور دور گردنش بود بازم به زور طبیعی زایمانم کرد دکتر نامرد  24 ساعت تو زایشگاه ب ...

اون دیگه از بیشعوری دکتر بوده 

دوستم تو ۴۲هفته بود درد طبیعی نداشت 

دو دور بند ناف پیچیده بود دور گردن بچه اش اورژانسی سزارین شد

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
من هرروز پیاده روی دارم چون شاغلم خیلی تحرک دارم امیدوارم اینا تاثیرداشته باشه

از هفته ۳۸ ورزشارو خوب باید انجام بدین

انشاءالله که زایمانتون راحته

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
خودم بدتره حالم داغون شده روانم بعد از دو سال

راس میگی بعضیا واقعا دلشون سنگه اصلا مهم نیست طرف چقدر اذیت بشه.همم اینک اخه ما میخوایم هزینه بدیم اینا زورشون میاد