2777
2789
عنوان

زایمان

147 بازدید | 38 پست

خانما به جز اینکه بچه بریچ یا دوقلو باشه 

که سزارین میکنن،چجوری امکان داره سزارین شه طرف.یعنی باید چند ساعت درد طبیعی بکشه و سزارین بشه؟

بجز سزارین انتخابی ک هزینش سرسام آوره🥲

من از الان میترسم از طبیعی😭😭😭

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بالای ۴کیلو باشه 

یا خدایی نکرده ضربان قلبش ضعیف بشه یا بند ناف بپیچه دور گردنش یا هم اینکه مدفوع کنه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

تپل باشه

مدفوع کرده باشه

بند ناف دور گردنش پیچیده باشه

لگنت مناسب نباشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بچه بالای ۴کیلو باشه  یا خدایی نکرده ضربان قلبش ضعیف بشه یا بند ناف بپیچه دور گردنش یا هم اینک ...

چه همه دلیل دیگ داشته من نمیدونستم😅

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

من اصلا ب طبیعی فکر نمیکنم انقد ک میترسم ازش 

از همون اول گفتم فقط سزارین میخام ب شوهرمم گفتم وظیفته پولشو جور کنی قرار نیس همه دردای بچه دار شدن مال من تنها باشه ک تو هم یه کم سختی بکش 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
تپل باشه مدفوع کرده باشه بند ناف دور گردنش پیچیده باشه لگنت مناسب نباشه

اخه من شنیدم لگن کوچیک هم باشه بازم باید درد طبیعی بکشی بعد سز بشی 😪

اخه من شنیدم لگن کوچیک هم باشه بازم باید درد طبیعی بکشی بعد سز بشی 😪

وااا

بخاطر هزینش نمیری سز؟؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من اسم داشتم دکتر داخلی بهم برگه سزارین داد  امابیمارستان قبول نکرد 16ساعت درد کشیدم طبیعی

دقیقا دکتر منم همینو گفت