2777
2789
عنوان

سونوی NT

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 29 پست
اهان منه دیگه سونو ندادم بخاطر اینکه لک بینی واینا نداشتم گفتم لازم نیست چون اولین بارداریمه ونمیدون ...

انشالله سالم و سلامت هست خارج رحمی واسه همه اتفاق نمی افته خیلی چیز نادری هست نگران نباش با خیال راحت برو ان تی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم، میدونی چند روز فرق دارن سن بارداری با اخرین روز پریودی؟

برای من چون پری هام تا منظم بود دو هفته سن بارداریم کمتر بود شما اگه منظمه نباید زیاد فرق بکنه بستگی به زمان لقاح داره اگه آخر دوره ات باردار شدی کمتر میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

توی سونو ان تی جنسیت مشخص نمیشه سونو بعدی دقیق میگه علایمت چیه شاید بتونم حدس بزنم نینیت چیه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
توی سونو ان تی جنسیت مشخص نمیشه سونو بعدی دقیق میگه علایمت چیه شاید بتونم حدس بزنم نینیت چیه

چرا عزیزم احتمالی میگه، نمیدونم‌والا از هفته ۸ تا ۱۰ هیچی نمیخوردم کم اشتهام ولی الان بهترم . فک کنم فقط کم اشتهایی زیاد دارم همین. صورتتم جوش زده

I'll have a hard days but let we just do it.

به من ۱۱ هفته احتمالی گفت و انومالی هم همونو تایید کرد

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
چرا عزیزم احتمالی میگه، نمیدونم‌والا از هفته ۸ تا ۱۰ هیچی نمیخوردم کم اشتهام ولی الان بهترم . فک کنم ...

ان تی اکثرا جنسیت و اشتباه میگن کم پیش میاد دقیق بگه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

به من ۱۱ هفته احتمالی گفت و انومالی هم همونو تایید کرد

به بعضیا گفتن مشخص نیست به بعضیام گفتن احتمالی

حالا نمیدونم به من قراره بگه یانه😐

I'll have a hard days but let we just do it.
به بعضیا گفتن مشخص نیست به بعضیام گفتن احتمالی حالا نمیدونم به من قراره بگه یانه😐

پسرو زود میگن معمولا

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳