2777
2789
عنوان

سونوی NT

458 بازدید | 29 پست

من قبلش هیچ سونویی نرفتم . براساس اخرین روز پریودی یازده هفتمه. قرار هفته ۱۳ برم ان تی دیگه. ولی میگن باید برم سونو قبلش ،مهمه به نظرتون؟ 

I'll have a hard days but let we just do it.

من یبار رفته بودم نمیدونم مهمه یا نه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نرفتی تا الان نرو دیگه همون ان تی برو اتفاقاً خوب کردی چیه همش استرس میدن به زن باردار من قبل ان تی فقط یک بار هفته هفت برای تشکیل قلب رفتم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
نه زیاد مهم نیست ولی مال من لقاح دیر بود اصلا سونوگرافی ها درست نشون ندادن با همین سنو ان تی حساب شد ...

عزیزم یعنی تا قبل از ان‌ تی نرفته بودی؟

اگه نرفتی تا الان نرو دیگه همون ان تی برو اتفاقاً خوب کردی چیه همش استرس میدن به زن باردار من قبل ان ...

اتفاقا هفته هفتم رفته بودم دکتر که برام‌سونوی تشکیل قلب بنویسه گفت زوده ولازم‌نیست هفته یازده تا سیزده برو ان تی

اتفاقا هفته هفتم رفته بودم دکتر که برام‌سونوی تشکیل قلب بنویسه گفت زوده ولازم‌نیست هفته یازده تا سیز ...

چه دکتر خوبی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اتفاقا هفته هفتم رفته بودم دکتر که برام‌سونوی تشکیل قلب بنویسه گفت زوده ولازم‌نیست هفته یازده تا سیز ...

دکترت درست گفته انشاالله ان تی هم میری سالم و سلامته

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
چه دکتر خوبی

منم ازش خوشم‌میاد🤣 سن بارداری برام مهم نیس بیشتر سلامتیش ولی چون دوس داشتم جنسیت احتمالی رو بگه میترسم زود باشه ونتونه تشخیص بده. من که هفته سیزدهم میرم حالا نمیدونم چقدر فرق داره سن بارداری با روز پریودی

عزیزم یعنی تا قبل از ان‌ تی نرفته بودی؟

نه من سنو نرفتم فقط دکتر خودش توی مطب نگاه کرد ببینه قلب داره یا نه خارج رحمی هست یا نه که اصلا زیاد هم مهم نبود آگه نرفتی دیگه همون ان تی برو اصلا زیاد مهم نیست فقط همون خارج رحمی باشه خدای نکرده سخت میشه بهتره آدم ۸ هفته یه سنو بده خواهر شوهرم دیر متوجه شد مجبور شد سز کنه تا بچه رو در بیارن چون بزرگ شده بود با قرص سقط نشد 

نه من سنو نرفتم فقط دکتر خودش توی مطب نگاه کرد ببینه قلب داره یا نه خارج رحمی هست یا نه که اصلا زیاد ...

اهان منه دیگه سونو ندادم بخاطر اینکه لک بینی واینا نداشتم گفتم لازم نیست چون اولین بارداریمه ونمیدونستم . 

مرسی عزیزم، میدونی چند روز فرق دارن سن بارداری با اخرین روز پریودی؟

مال من یکی بود

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا