2777
2789
عنوان

شوهر حسود

369 بازدید | 30 پست

بچه‌ها شوهر من خیلی حسوده هر کار خانواده من بکنن اونم میخواد خوانوادش همون کارو کنه به همه چی حسودی میکنه خیلی ناراحتم چیکارش کنم ؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهش توجه کنید - فقط همین!

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکیشو بگو؟؟

مثلا اگه خواهر من یه مانتو خرید باید خواهر اونم بخره،یا مثلا اگه مامانم اینا چیزی گرفتن خانواده اونم باید بخره،یا مثلا اگه من یه ساعت رفتم خونه مامانم اونم حتما باید بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به شوهرم؟خیلی رو اعصابه

اره با توجه به شوهرتون و قیاس نکردن این معضل حل میشه! احتمالا خانواده شما از همسر سطحشون بالاتره؟

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
توهی انجام بده انجام بده تا خودش خسته بشه ویه باری ک نتونست انجامش بده خودش خجالت زده میشع دیگ انجام ...

نه شده هر کار بکنه خودشو به آب و آتیش بزنه سعی میکنه اونکارو بکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره با توجه به شوهرتون و قیاس نکردن این معضل حل میشه! احتمالا خانواده شما از همسر سطحشون بالاتره؟

خیلی بالاتر نیستن،ولی شوهرم حتی به کاری که خواهرامم انجام بدن حسودی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی بالاتر نیستن،ولی شوهرم حتی به کاری که خواهرامم انجام بدن حسودی میکنه

فقط توجه میخواد! بیشتر توجه کنید بهش و اینکه یه قدم شما جلوتر باشید یه کارهایی رو انجام بدید که اونها انجام ندادن این کار باعث میشه شوهرتون راضی باشی و حس برتری نسبی تو ذهنش داشته باشه

فقط توجه میخواد! بیشتر توجه کنید بهش و اینکه یه قدم شما جلوتر باشید یه کارهایی رو انجام بدید که اونه ...

وای من بدتر از دستش عصبی میشم مثلا خواهرای من به این چه ربطی دارن که با اونا هم کار داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای من بدتر از دستش عصبی میشم مثلا خواهرای من به این چه ربطی دارن که با اونا هم کار داره

تو ذهن همسرتون شده یه سمبل

شده یه شخصی رو خیلی قبول داشته باشی که هر کاری کنه به تبع اون همون کار رو کنید ایشون هم حس توجه و برتری که نداره رو میخواد جبران کنه

پس نیاز به توجه داره

مثلا اگه خواهر من یه مانتو خرید باید خواهر اونم بخره،یا مثلا اگه مامانم اینا چیزی گرفتن خانواده اونم ...

بعد پولشو شوهرت میده یا خودشون میخرن

خیلی خاله زنکه ب مانتو کیف بقییه توجه داره😑😑کی جدید میخرن

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗