2777
2789
عنوان

شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست
بچه ننه هست میخواد هی تعریفشو بدن خانوادش توهم انجام بده و خوشحال باش ک بهت حسودی میکنه

آخه بدم میاد انقدر اینطوری میکنه مثلا میگه چرا خواهر تو راحت تو خونه نشسته اما خواهر بدبخت من باید کار کنه،یا خواهر تو رفته فلان کلاس خواهر منم باید بره،یا چرا مادرتو واسه بچه هاش فلان چیزو خرید مادرم منم باید بخره،چرا شوهر خواهر تو اینجوریه شوهر خواهر من نیست،جرا داییت اومد به مادرت سر زد مامان من تنها بود و.....واقعا کلافم کرده،چیزایی هم که مالین از زندگی خودمون میخواد بزنه بده خانوادش تا اونام همون کارو بکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد پولشو شوهرت میده یا خودشون میخرن خیلی خاله زنکه ب مانتو کیف بقییه توجه داره😑😑کی جدید میخرن

شوهرم پول میده،حالا جهنم از پولش این دیگه به همه چیز حسادت میکنه

وا کاش شوهر من اینقد حسود بود تا من هی بیشتر انجام بدادم و هرسشو در بیارم 

آخه حتی به چیزایی که ربطی به ما نداره یا دست ما هم نیست گیر میده مثلا میگه شوهر خواهر تو کم سنه اونوقت وضعشم خوبه ولی خواهر من شوهرش به درد نمیخوره،خب مثلا برای این موضوع من چیکار کنم مگه دست من بوده

آخه بدم میاد انقدر اینطوری میکنه مثلا میگه چرا خواهر تو راحت تو خونه نشسته اما خواهر بدبخت من باید ک ...

اینجوری خودش اذیت میشه افسرده میشه بهاش حرف بزن بگو تو چکار مردم داری بفکر خودمون باش بگو مگ بقیه بفکر تو هستن ک تو اینجوری میکنی

آخه حتی به چیزایی که ربطی به ما نداره یا دست ما هم نیست گیر میده مثلا میگه شوهر خواهر تو کم سنه اونو ...

وا بخدا تعجبه این بیشتر توجه نیاز داره احساس کمبودی داره تو بچگی بهش توجه نکردن توهم بیشتر بهش توجه کن

وا بخدا تعجبه این بیشتر توجه نیاز داره احساس کمبودی داره تو بچگی بهش توجه نکردن توهم بیشتر بهش توجه ...

آره از بچگیش فرستادنش کارگری و اینا خانوادشم بیشتر دادش بزرگشو دوس دارن اینا فقط واسه کار کردن میخواستن همین الانم همین طوره،اینم واسه اینکه مثلا مامانم نازش کنه یا ازش تعریف کنه حاضره هر کاری بکنه اونا هم میدونن از همینش سو استفاده میکنن