2777
2789
عنوان

شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 30 پست
بچه ننه هست میخواد هی تعریفشو بدن خانوادش توهم انجام بده و خوشحال باش ک بهت حسودی میکنه

آخه بدم میاد انقدر اینطوری میکنه مثلا میگه چرا خواهر تو راحت تو خونه نشسته اما خواهر بدبخت من باید کار کنه،یا خواهر تو رفته فلان کلاس خواهر منم باید بره،یا چرا مادرتو واسه بچه هاش فلان چیزو خرید مادرم منم باید بخره،چرا شوهر خواهر تو اینجوریه شوهر خواهر من نیست،جرا داییت اومد به مادرت سر زد مامان من تنها بود و.....واقعا کلافم کرده،چیزایی هم که مالین از زندگی خودمون میخواد بزنه بده خانوادش تا اونام همون کارو بکنن

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد پولشو شوهرت میده یا خودشون میخرن خیلی خاله زنکه ب مانتو کیف بقییه توجه داره😑😑کی جدید میخرن

شوهرم پول میده،حالا جهنم از پولش این دیگه به همه چیز حسادت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا کاش شوهر من اینقد حسود بود تا من هی بیشتر انجام بدادم و هرسشو در بیارم 

آخه حتی به چیزایی که ربطی به ما نداره یا دست ما هم نیست گیر میده مثلا میگه شوهر خواهر تو کم سنه اونوقت وضعشم خوبه ولی خواهر من شوهرش به درد نمیخوره،خب مثلا برای این موضوع من چیکار کنم مگه دست من بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه بدم میاد انقدر اینطوری میکنه مثلا میگه چرا خواهر تو راحت تو خونه نشسته اما خواهر بدبخت من باید ک ...

اینجوری خودش اذیت میشه افسرده میشه بهاش حرف بزن بگو تو چکار مردم داری بفکر خودمون باش بگو مگ بقیه بفکر تو هستن ک تو اینجوری میکنی

آخه حتی به چیزایی که ربطی به ما نداره یا دست ما هم نیست گیر میده مثلا میگه شوهر خواهر تو کم سنه اونو ...

وا بخدا تعجبه این بیشتر توجه نیاز داره احساس کمبودی داره تو بچگی بهش توجه نکردن توهم بیشتر بهش توجه کن

اینجوری خودش اذیت میشه افسرده میشه بهاش حرف بزن بگو تو چکار مردم داری بفکر خودمون باش بگو مگ بقیه بف ...

راستش من میترسم خانوادمو چشم بزنه دروغ چرا  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا بخدا تعجبه این بیشتر توجه نیاز داره احساس کمبودی داره تو بچگی بهش توجه نکردن توهم بیشتر بهش توجه ...

آره از بچگیش فرستادنش کارگری و اینا خانوادشم بیشتر دادش بزرگشو دوس دارن اینا فقط واسه کار کردن میخواستن همین الانم همین طوره،اینم واسه اینکه مثلا مامانم نازش کنه یا ازش تعریف کنه حاضره هر کاری بکنه اونا هم میدونن از همینش سو استفاده میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نزاربفهمه خانوادت چیکارمیکنن یه کمم بایدخودت مدیریت کنی

به مامانم گفتم دیگه همه چیزو جلوش بروز ندن اما روم نمیشه به خواهرام بگم