2789
عنوان

سقط جنین

2309 بازدید | 28 پست

من پارسال آذر بچمو بخاطر مشکل ژنتیکی از دست دادم هزارتا دکتر رفتم گفتن ختم بارداری باید بگیری 

من اون زمان شده بودم ی مرده متحرک و کارای سقطم طوری راحت جلو میرفت ک با کوچکترین مشکلی هم بر نخوردیم دکترم انجام داد بدون اینک بگ انجام نمیدمو دستمزد زیر میزی بگیره فقط گفت من تو خانوادم بچه مشکلدار داشتم نمیخوام درگیر بشی خیلی سخته 

حتی سونو هام مینوشتن که نگهداشتن جنین باعث عسر و حرج پدر مادر میشه 

بعد از دست دادنش دنیام سیاه شد روز شبم با گریه گذشت عذاب وجدان شدید حتی دکترم موقع بدنیا اومدنش گفت اصلا عذاب وجدان نداشته باش دکترا درست حدس زدن پشت سر بچه ک اب اورده بود ترکید و چشمش یکیشو هرکاری کردم باز نشد 

میدونم سقط حرامه ولی تو گوگل خوندم تو مواردی مثل عسر حرج شدید و اینکه متخصصا تشخیص بدن مشکلو اشکالی نداره دکتر ژنتیک بهم گفت اگ مدارکو میبردی پزشکی قانونی مجوز میدادن سختگیری میکردن ولی میدادن 

حالا بعد یکسال من دوباره افتاده تو سرم ک خدا منو هیچوقت نمیبخشه ک اون بچه رو کشتم 😔😔😭😭😭😭ای کاش همون روز خودمم مرده بودم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم وقتی دکتر اجازه میده یعنی خدا هم اجازه این کار رو میده 

و پزشک قانونی هم تایید میکنه 

انشالله که تا تابستان بارداری میشی مامان خوشگله

کاربری دست دونفر بود قبلا ؛ الان از ۱۴۰۱/۷/۲۴  دست یک نفره🤌🏻 از ۹۸ تا ۱۴۰۰ خواننده خاموش بودم 😬

عزيزم برات متاسف شدم و ناراحت💔خدا به دلت آرامش بده ولي اگه به دنيا ميومد و هر روز شاهد زجر كشيدناش ميشدي مطمئنا عذاب وجدانت بيشتر از خال الانت بود كه چرا با وجود اينكه ميدونستي مشكل داره به دنيا آورديش تا زجر بكشه طفلك

عزیزم وقتی اون بچه قراره با به دنیا اومدنش تا اخر عمرش عذاب بکشه اتفاقا اگه به دنیا میاوردیش باید ناراحت میبودی , شما کار بسیار عاقلانه ای کردی شاید احساسی نبوده اما کاملا عاقلانه و منطقی بوده , انشالا هرچه زودتر خدا با لطف و رحمت خودشیه نینی سالم بهت بده

هفته چند بودی؟

همون روزی ک رفتم بیمارستان روز اول بود ک وارد ۷ماه شدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اسی واقعا سخته ولی فک کن دنیا میاد میدونی چه عذابی میکشید بعدم زیاد زنده نمیموند میدونی خودت بعد فوتش چه عذابی میکشیدی؟؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اسی واقعا سخته ولی فک کن دنیا میاد میدونی چه عذابی میکشید بعدم زیاد زنده نمیموند میدونی خودت بعد فوت ...

اره میدونم واقعا سخته اونایی ک بچه مریض داشتن از دست دادن میگن خوشبحالت ای کاش ماهم تو بارداری متوجه شده بودیم ک الان انقدر بچه و خودمون عذای نکشیم 

عزیزم میدونم چقدر سخته من چند ماه پیش بچم سقط شد شب و روز نداشتم هنوزم ناراحتم...ولی خب اون بچه اگه ب دنیا میومد اول از همه خودش اذیت میشد

تو جمع هم سن و سالاش نمیتونست بره...ایشالله خدا این سری یه بچه ی سالم بهت بده که همه ی سختی ها رو فراموش کنی

عزیزم میدونم چقدر سخته من چند ماه پیش بچم سقط شد شب و روز نداشتم هنوزم ناراحتم...ولی خب اون بچه اگه ...

اخی عزیزم سقط سخته بار روانی داره چه ۱ ماهه چ ۷ ماهه

از وقتی فهمیدی چند هفته بودی 

بمیرم برا دلت 

ان شاالله ان شاالله که خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده روزای که به سختی برات گذشته و عوض کنه و شیرین بگذره برات

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

خدا بهت صبر بده عزیز خیلی سخته 

ولی عزیزم بهترین کار رو کردی 

الان اون طرف داره خوش میگذرونه و جاشم عااالی عالیه خیالت راحت 

بچه عروس داییم رو گفتن مشکل داره بچه گوش نکرد به دنیا اورد 

بعد دو ماه سر بچه اندازه یه توپ خیلی بزرگ باد کرد و فوت شد 

خودشون میگفتن ترکید سرش از داخل جمجمه 

عزیزم چرا باید زجر بکشه وقتی مشخصه چی میشه 

بازم بچه دار شد سالم ...خدا بزرگه عزیزم هیییچ عذاب وجدانم نداشته باش 

اگه به دنیا میومد با مشکل سالهای سال درگیر بودی 

روحیه خودت شوهرت اطرافیان بهم میریخت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1