2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 28 پست
از وقتی فهمیدی چند هفته بودی  بمیرم برا دلت  ان شاالله ان شاالله که خدا بهت یه نی نی سال ...

خدا نکنه عزیزم ۲۴ هفته بودم ک متوجه شدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا بهت صبر بده عزیز خیلی سخته  ولی عزیزم بهترین کار رو کردی  الان اون طرف داره خوش میگذ ...

عزیزم چقدر سخته بیماری بچتو ب چشم ببینی..فامیل بودن؟بچه اولشون بود؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم چقدر سخته بیماری بچتو ب چشم ببینی..فامیل بودن؟بچه اولشون بود؟

اره عزیزم پسر داییم بودن 

بچه اولشونم بود

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خدا نکنه عزیزم ۲۴ هفته بودم ک متوجه شدم 

ای بابا 

تو انومالی متوجه نشده بودن 

چقدر سخت

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
اره عزیزم پسر داییم بودن  بچه اولشونم بود

نه منظورم‌اینه زن و شوهر باهم فامیل بودن؟

ای بابا  تو انومالی متوجه نشده بودن  چقدر سخت

من حتی امینوسنتز شدم واسه اینک ان تیش بالا بود سالم بود جواب امینوش 

بعد ک فهمیدن گفتن ی بیماریه ک دیر خودشو نشون میده 

ی سونوگرافی ک رفتم اون گفت خدایی نکرده بخواد تکرار بشه خودشو دیگ زود نشون میده نمیذاره برسی ب ماه بالا 

😔😔

من حتی امینوسنتز شدم واسه اینک ان تیش بالا بود سالم بود جواب امینوش  بعد ک فهمیدن گفتن ی بیمار ...

اهان 

ان شاالله خدا بهت یه نی نی سالم و صالح و زیبا و باهوش بده دلگرم بشی 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نه منظورم‌اینه زن و شوهر باهم فامیل بودن؟

اها😅

نه عزیز ازدواجشون فامیلی نی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اها😅 نه عزیز ازدواجشون فامیلی نی

اخه ما فامیلیم واسه همین پرسیدم بچه منم سرش اب اورده بود

ربط داره به فامیل بودن ؟ 

سلام عزیزم 

منم به تازگی و توی بیست و پنج هفتگی جنینمو سقط کردم بخاطر مشکلی که داشت خیلی داغونم خیلی

شما هنوز نزاشتین باردار بشین ؟

جنین رو فرستادین واسه ژنتیک ؟:

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام ببخشید منم بچم ریه اش آب آورده بود تو شکمم فوت کرده بود تازه سقط کردم ما هم فامیل هستیم آزمایش ژنتیک ندادیم 

برا بارداری بعدی خیلی میترسم شما آزمایش ژنتیک دادین؟

ببخشید به شما نگفتن احتمال تکرار هست یا نه؟

سلام عزیز چکار کردی؟آزمایشات ژنتیک انجام دادید ؟مجدد باردار شدید؟اگه هنوز میای نی نی سایت درخواست دوستمیو قبول کن منم ۱۳هفته هیدروپس شد جنین سقط کردم آزمایشات ژنتیک انجام دادم به کمکت احتیاج دارم نمیدونم تا کجا باید پیگیر ژنتیک باشم.