2777
2789
عنوان

چالش سحرخیزی

284 بازدید | 16 پست

سلام و درود 

دوستان تصمیم دارم چهل روز از زمان اذان صبح بیدار بمونم و دونه دونه اون اهدافی که سال هاست آرزوشونو دارم محقق کنم ان شاءلله🤲

کم کم خودموت عادت میکنیم که آدم سحرخیزی باشیم.

هر کس که هدفی در سر داره که قلباً میخواد بهش برسه بیاد تو این تاپیک و بعد از گذروندن چهل روز از موفقیتش بگه برامون.

کار خوبه خدا درست کنه...

ب زور مدرسع ساعت ۸ بیدار میشم

🤒

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این جور تایپک زدن پر بازدید نمیشی😒😒😒

تیکر بلند شدن موهامه💜 18 سالمه و رشتم تجربیه💜اگه تلاش کنی  حتما به هدفت میرسی! 💛اگه با همه مهربون باشی همه بهت احترام میزارن💛
من همیشه 6 صبح بیدارم ولی تا 12 اینا واقعا خواب الو دم و ساعت 3 ظهر تا 5 تا اگه نخوابم کلا نابودم.&n ...

یکی از دلایل کسالت بی دلیل کمبود آهنه، علتشو پیدا کن. ۶ خیلی خوبه برای بیداری امیدوارم ازش برای رسیدن به هدفت استفاده کنی🌺

کار خوبه خدا درست کنه...

منم  دلم میخواد زود بیدار شم الان بیست دقیقس بیدار شدم اونم بزور مامانم

کم کم میشه عادتمون 

من یه زمانی پنج به بعد بیدار بودم ولی وقتی از درس دور شدم خیلی میخوابیدم و از خودم ناراضی بودم. الان تصمیم دارم دوباره برگردم سر درس و یادگیری

صبح ها برای برنامه و مطالعه خیلی خوبه

کار خوبه خدا درست کنه...

کم کم میشه عادتمون  من یه زمانی پنج به بعد بیدار بودم ولی وقتی از درس دور شدم خیلی میخوابیدم و ...

حتی گوشیو می‌زارم سر ساعت دور از خودم بازم میرم میارمش خاموش میکنم میخوابم 😅 اونوقت درسم باید بخونم هرروز عذاب وجدان دارم 

چالش چی شد منم پایه ام تو واتس،

سلام عزیزم

من دیگه خودم قبل از زنگ گوشی بیدارم حتی زودتر از تایم😬 بنظرم یک هفته م کافیه برای اینکه عادت شه👌

کار خوبه خدا درست کنه...