developer90 مدیر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 128 عنوان چالش سحرخیزی | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 16 پست سلام و درود دوستان تصمیم دارم چهل روز از زمان اذان صبح بیدار بمونم و دونه دونه اون اهدافی که سال هاست آرزوشونو دارم محقق کنم ان شاءلله🤲کم کم خودموت عادت میکنیم که آدم سحرخیزی باشیم.هر کس که هدفی در سر داره که قلباً میخواد بهش برسه بیاد تو این تاپیک و بعد از گذروندن چهل روز از موفقیتش بگه برامون. کار خوبه خدا درست کنه... 1400/09/01 | 08:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
developer90 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 128 حالا مشکل بزرگ رسیدن به هدفام بیهوده کاریه نه خوابیدنحالا که سحر خیز شدم فهمیدم اونکه نمیذاره پیشرفت کنم گوشی و تلویزونه..به خودم میام میبینم بخاطر جواب دادن یه پیام واتساپ دو ساعته مشغولم از واتساپ به اینستا از اینستا به تلگرام😑😑😑 کار خوبه خدا درست کنه...
developer90 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 128 به چالش سحرخیزی دست نزدن به موبایلم اضافه کنیم🥰🙂پس 👈 سحرخیزی📿🕋 🧕وظایف اصلی 👈 صبحانه و ناهار و نظافت 👩🍳🍝شروع به کارهای شخصی و آراستگی🧖♀️🧘♀️🏃♀️روی موبایل تایمر بذاریم سر ده دقیقه زنگ بزنه فقط ده دقیقه فضای مجازی و بعدشتایم آموزش و مهارت یابی کار خوبه خدا درست کنه...